KotiReseptitUnohda vyötärösi lopullisesti: nämä hedelmät kirjaimellisesti tuhoavat vartalosi

Unohda vyötärösi lopullisesti: nämä hedelmät kirjaimellisesti tuhoavat vartalosi

Vastoin yleistä uskomusta hedelmät voivat vakavasti vahingoittaa vartaloasi jopa laihduttaessasi.Ravitsemusasiantuntija ja ravitsemusterapeutti Oksana Panova kertoo, mistä tuotteista kannattaa luopua laihdutuksen aikana.

Lääkäri korostaa, että monet hedelmät ovat haitallisia vartalolle niiden korkean glykeemisen indeksin vuoksi.Siksi banaaneja, viinirypäleitä ja makeita omenoita tulisi välttää dieetin aikana.Ne sisältävät paljon luonnollista sokeria, joka nostaa verensokeria.Tämä aiheuttaa myöhemmin painonnousua.

Panova neuvoi dieetillä olevia naisia noudattamaan vielä yhtä sääntöä.Kello 18:00 jälkeen on suositeltavaa kieltäytyä kokonaan makeista hedelmistä sekä rajoittaa makeuttamattomien käyttöä, korostaa Panova ’Gazeta.ru’:n sanoja.

Aiemmin lääkäri Alexander Myasnikov nimesi vihreiden syömisen suurimman vaaran.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Mielestäni ravitsemusterapeutti Panovan mielipide hedelmien haitallisista vaikutuksista vartalolle saattaa olla liioiteltu. Uskon, että kohtuullinen määrä hedelmiä voi olla osa terveellistä ruokavaliota, vaikka laihduttaisikin. On tärkeää muistaa, että monipuolinen ruokavalio on avain terveyteen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten