KotiKeittiöniksitHeitä se uuniin ja se pysyy kiiltävänä kuin uusi.Se on halpa ja...

Heitä se uuniin ja se pysyy kiiltävänä kuin uusi.Se on halpa ja paras tapa

Siivoaminen on usein työläs tehtävä, johon meillä ei ole aikaa tai halua.Erityisesti voimakkaasti likaantuneiden pintojen ja kovien saostumien puhdistaminen voi olla koettelemus.Esimerkki tällaisesta työlästä siivouskohteesta on uuni.

Voimme kuitenkin tehdä elämästämme helpompaa ja käyttää yksinkertaista mutta tehokasta patenttia, jonka avulla uuni näyttää puhdistuksen jälkeen kuin uudelta.Siihen tarvitaan vain astianpesutabletti.

Uunin puhdistaminen on vaikeaa

Uuni on epäilemättä yksi niistä kodin paikoista, joita on vaikea puhdistaa.Tämä laite likaantuu pahasti, ja vain hetken laiminlyönti riittää siihen, että siihen kertyy vaikeasti puhdistettavia saostumia.

Paistetun ruoan mehut ja rasva kerääntyvät uunin seinämiin ja uunin pohjalle tulee tahroja ja murusia.Yhdessä korkeiden lämpötilojen kanssa kaikki nämä epäpuhtaudet kovettuvat ja muuttuvat tiiviiksi kerrostumaksi.

Ainoa ratkaisu tämän estämiseksi on puhdistaa uuni jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta kenellä on aikaa siihen? Onneksi on olemassa erinomainen vaihtoehto.Astianpesutablettipatentti auttaa pääsemään nopeasti eroon uuniin kertyneestä liasta.

Uunin puhdistaminen astianpesutabletilla

Syövyttävät kemikaalit eivät ole kovin hyviä kosketuksissa elintarvikkeiden ja niiden valmistuspaikan kanssa.Ne voivat myös vahingoittaa uunin pintaa, eivätkä ne todellakaan ole myöskään halpoja.Astianpesutabletti on edullinen, turvallinen ja valmis ratkaisu.

Uunin puhdistamiseen astianpesutableteilla on useita tapoja riippuen niiden tyypistä.On olemassa geelikapseleita ja kovia kuutioita, jotka on valmistettu puristetusta jauheesta.Jälkimmäisiä voidaan käsitellä kuten astianpesuainetta.Miten se tehdään?

Uuni kiiltää kuin uusi

Irrota ensin foliokansi astianpesukoneen tabletista ja liota sitä sitten vedessä jonkin aikaa.Hankaa liotettu kuutio huolellisesti uunin likaisilla pinnoilla kastamalla se aika ajoin uudelleen veteen ja pyyhkimällä ylimääräinen lika pois liinalla.Rasvakertymät liukenevat hetkessä ja uuni kiiltää.

Jos sinulla on astianpesukoneen geelikapselit, mitään ei ole menetetty.Voimme puhdistaa uunin kahdella tavalla niiden avulla.Liuota kapseli lämpimään veteen ja käytä nestettä liinalla uunin hankaamiseen tai laita kapseli vedellä täytettyyn kuumuutta kestävään astiaan ja aseta se esilämmitettyyn uuniin ja anna sen olla päällä noin 2 tuntia.Tämän ajan kuluttua sisäpuoli puhdistetaan astian veteen kastetulla liinalla.

Muista noudattaa turvallisuustoimenpiteitä puhdistuksen yhteydessä.Älä koskaan puhdista kuumaa uunia, odota aina, että se jäähtyy.Käytä käsineitä, kun puhdistat astianpesuainetabletilla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten