KotiReseptitRospotrebnadzor antoi neuvoja siitä, miten erottaa laadukas 'meijeri' korvikkeesta poistumatta tiskiltä

Rospotrebnadzor antoi neuvoja siitä, miten erottaa laadukas ’meijeri’ korvikkeesta poistumatta tiskiltä

Rospotrebnadzorin asiantuntijat ovat listanneet tärkeimmät merkit huonolaatuisista maitotuotteista.

Ensimmäinen asia, johon kannattaa siis kiinnittää huomiota, on tuotteen koostumus.Se ei saa sisältää kasvirasvoja eikä kemiallisia lisäaineita.Muuten tällaisten tuotteiden pitäisi jo aiheuttaa huolta.

Yleensä sellaisten tuotteiden pakkauksissa, joiden tuotannossa käytetään haitallisia lisäaineita, voi huomata merkinnät ’smetana-tuote’, ’raejuustotuote’ ja ’maitoa sisältävä tuote’.

Toinen piirre, joka erottaa aidon tuotteen korvikkeesta, on sen hinta.Jos tuotteen valmistuksessa käytetään maitorasvan sijasta kasvirasvaa, hinta on paljon alhaisempi.

Rospotrebnadzor lisäsi, että usein maitorasvan korvikkeet eivät aiheuta vaaraa elimistölle.Ainoa asia, josta on syytä olla huolissaan, kun tällaisia tuotteita käytetään, on suotuisan vaikutuksen puuttuminen.Se on käytännössä olematon tällaisissa tuotteissa.

Aiemmin Rosselkhoznadzor löysi yli 500 tonnia väärennettyjä kalasäilykkeitä.Sairaan sijasta niistä löytyi halpaa sardiinia.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Rospotrebnadzorin antamien neuvojen mukaan on tärkeää kiinnittää huomiota maitotuotteiden koostumukseen ja hintaan. Laadukkaissa tuotteissa ei tulisi olla kasvirasvoja tai kemiallisia lisäaineita, ja hinta voi olla korkeampi johtuen aidoista raaka-aineista. On tärkeää suosia aitoja maitotuotteita väärennösten sijaan, jotta varmistetaan terveellinen ja laadukas ravinto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten