KotiReseptitUlkona on -30°C ja lumimyrsky, mutta kotisi on lämmin: ikkunasta ei enää...

Ulkona on -30°C ja lumimyrsky, mutta kotisi on lämmin: ikkunasta ei enää vedä – 1 nerokas tapa

Pikakahvien joukossa pakastekuivattu kahvi erottuu edukseen.Maultaan ja aromiltaan se on lähes yhtä hyvää kuin papukahvi.Monien tuotemerkkien joukosta on nimetty 10 parasta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2023.

Kahvimerkki Egoiste on hyväksi todettu, vaikka sen hinta ei olekaan pieni.Lavazza on erittäin suosittu kotimaassaan Italiassa, jossa sitä arvostetaan voimakkaan makunsa vuoksi.Lisäksi sen koostumuksessa on 100 prosenttia arabicaa.Monet venäläiset kehuvat Moscow Coffee House -merkkiä sen laadusta ja houkuttelevasta hinnasta.

Carte Noirea ei ole syyttä kutsuttu ’kahvimaailman aristokraatiksi’, sillä tuotemerkki tarjoaa runsaasti makua tuntijoille.Today-tuotemerkille on ominaista sen edullisuus ja hieman alennettu kofeiinipitoisuus.Jacobs Monarch on osoittanut suosionsa markkinoilla vuosien varrella demokraattisen hintansa ansiosta.

Bushidoa kiitetään sen turvallisesta, luonnollisesta koostumuksesta ja erinomaisesta mausta.Jardin ylpeilee laajalla valikoimalla ja edullisella hinnalla.Gevalia sopii kaikkeen, sen ainoa haittapuoli on, että sitä on vaikea löytää venäläisistä kaupoista.Davidoffia rakastetaan runsaan makunsa ja rehevän kermaisen vaahtonsa vuoksi, KP kertoo.

Aiemmin tutkijat löysivät kahvista suoliston terveyttä edistävän aineen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Pikakahvien joukossa pakastekuivattu kahvi erottuu edukseen. Maultaan ja aromiltaan se on lähes yhtä hyvää kuin papukahvi. Monien tuotemerkkien joukosta on nimetty 10 parasta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2023. Kahvimerkki Egoiste on hyväksi todettu, vaikka sen hinta ei olekaan pieni. Lavazza on erittäin suosittu kotimaassaan Italiassa, jossa sitä arvostetaan voimakkaan makunsa vuoksi. Lisäksi sen koostumuksessa on 100 prosenttia arabicaa. Monet venäläiset kehuvat Moscow Coffee House -merkkiä sen laadusta ja houkuttelevasta hinnasta. Carte Noirea ei ole syyttä kutsuttu ’kahvimaailman aristokraatiksi’, sillä tuotemerkki tarjoaa runsaasti makua tuntijoille. Today-tuotemerkille on ominaista sen edullisuus ja hieman alennettu kofeiinipitoisuus. Jacobs Monarch on osoittanut suosionsa markkinoilla vuosien varrella demokraattisen hintansa ansiosta. Bushidoa kiitetään sen turvallisesta, luonnollisesta koostumuksesta ja erinomaisesta mausta. Jardin ylpeilee laajalla valikoimalla ja edullisella hinnalla. Gevalia sopii kaikkeen, sen ainoa haittapuoli on, että sitä on vaikea löytää venäläisistä kaupoista. Davidoffia rakastetaan runsaan makunsa ja rehevän kermaisen vaahtonsa vuoksi, KP kertoo. Aiemmin tutkijat löysivät kahvista suoliston terveyttä edistävän aineen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten