KotiReseptitLihasta tulee pehmeää ja mehukasta: kaksi huippusalaisuutta, jotka vain harvat tietävät

Lihasta tulee pehmeää ja mehukasta: kaksi huippusalaisuutta, jotka vain harvat tietävät

Aloittelevat kokit valittavat usein, että heidän lihastaan ei tule pehmeää ja mehukasta.Tämä johtuu siitä, että aluksi on opittava käsittelemään näin monimutkaista ruoka-ainetta.

Marinadilla on ratkaiseva merkitys.Sen pitäisi antaa lihalle aromia ja mielenkiintoisia makuvivahteita.Jos kyseessä on budjettituote, marinadin pitäisi auttaa lihan kovuuden poistamisessa.Yksinkertaisin tapa on kaataa litra vettä kulhoon, liuottaa siihen iso lusikallinen sokeria ja kaksi lusikallista suolaa.Tällaisessa marinadissa lihan tulisi liota tunnin ajan.

Ne kotiäidit, jotka haluavat kypsentää lihaa nopeammin, voivat käyttää vielä yhtä kärpäslätkää: riittää, että puoli kiloa lihaa kohden otetaan kaksi sipulia ja pilkotaan vihannekset tavallista suuremmiksi.Paista sipulit kuumennetulla paistinpannulla ja lisää hieman ruokasoodaa. 5 minuutin kuluttua liha on laitettava paistinpannuun.Nopeus kasvaa moninkertaiseksi, kirjoittaa Belnovosti.

Aiemmin kerrottiin siitä, miten tehokkaasti banaaninkuori vaikuttaa lihaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Lihasta tulee pehmeää ja mehukasta, kun sitä marinoidaan oikein. Marinadilla on todella ratkaiseva merkitys, se antaa lihalle aromia ja mielenkiintoisia makuvivahteita. Erityisesti budjettituotteissa marinadi auttaa poistamaan lihan kovuuden. Kannattaa kokeilla yksinkertaista marinadia, jossa liota lihaa tunnin ajan sokeri-suolaliemessä. Kotiäidit voivat myös nopeuttaa lihan kypsymistä paistamalla sen sipuleiden ja ruokasoodan kanssa. Tämä kikka todella lyhentää valmistusaikaa! – Mari

  2. Lihasta tulee pehmeää ja mehukasta, kun osaa oikeat salaisuudet. Aloittelijat eivät yleensä ymmärrä lihan käsittelyn monimutkaisuutta, mutta marinadi on avainasemassa. Kun valmistelee oikeanlaisen marinadin, lihasta tulee herkullista ja aromikasta. Kotikokit voivat vauhdittaa kypsyttämistä sipuleilla ja ruokasoodalla. Nopeasti ja helposti herkullista lihaa lautaselle, sitäkö sinäkin haluat?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten