KotiReseptitSekoita jodia ja smetanaa: mitä tapahtuu, järkyttää sinua

Sekoita jodia ja smetanaa: mitä tapahtuu, järkyttää sinua

Kaikki maidontuottajat eivät noudata lakisääteisiä vaatimuksia ja käytä laadukkaita ainesosia.Yritykset esimerkiksi käyttävät usein tärkkelystä tehdäkseen tuotteista halvempia.Se auttaa samaa smetanaa saamaan paksumman koostumuksen.Kuitenkin tunnistaa tämän ainesosan koostumuksessa kotona.

Kuten kävi ilmi, kokeneet kotiäidit määrittävät ostetun smetanan laadun jodin avulla.Sinun tarvitsee vain ottaa lusikallinen maitotuotetta ja pudottaa apteekkivalmistetta päälle.Tärkkelys, jos se on koostumuksessa, reagoi lääkeliuoksen kanssa ja muuttuu välittömästi siniseksi.

Jodi auttaa tunnistamaan myös toisen luonnottoman lisäaineen, karrageenin.Sitä käytetään tärkkelyksen tavoin myös hapankerman sakeuttamiseen.Jos tuotteessa on stabilointiainetta, se paljastaa kokkareiden muodostumisen apteekkivalmisteen lisäämisen jälkeen.

Samaan aikaan tuli tunnetuksi, mihin kokeneet kotiäidit sekoittavat saippuasilppua ruokasoodaan ja etikkaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Onko jodia ja smetanaa sekoittaessa tärkeää varmistaa, että tuotteessa ei ole tärkkelystä tai muita epäpuhtauksia? Kuinka usein tämä ongelma esiintyy tavallisissa maitotuotteissa?

    • Kyllä, on erittäin tärkeää varmistaa, että tuotteessa ei ole epäpuhtauksia kuten tärkkelystä tai muita lisäaineita. Valitettavasti tämä ongelma esiintyy yleisesti markkinoilla olevissa maitotuotteissa, joten on hyvä olla tarkkana valinnoissaan ja tarvittaessa tehdä testejä kotona. Kiitos AnneK64 huomion kiinnittämisestä tähän tärkeään aiheeseen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten