KotiReseptitMakunystyrät ovat ekstaasissa: Roskontrol nimesi parhaat pikakahvimerkit

Makunystyrät ovat ekstaasissa: Roskontrol nimesi parhaat pikakahvimerkit

Roskontrolin asiantuntijat ovat suorittaneet jälleen elintarviketuotteiden tarkastuksen.Tällä kertaa asiantuntijat kävivät läpi pikakahvia. He ottivat huomioon papujen luonnollisuuden, turvallisuuden ja tuotteen laadun.

Tutkimuksen tulosten perusteella Roscontrol laati listan parhaista kahvimerkeistä, joita se suosittelee ostettavaksi.Järjestö on varma, että kun maistat näitä juomia, makunystyrät ovat varmasti hurmoksessa.

Jardin-pikakahvi nousi rankingin kärkeen keskiarvolla 8,3 kymmenen pisteen asteikolla.

Toiseksi tuli Jacobs Monarch (7,9).Kolmannelle sijalle sijoittui kolme yritystä 7,8 pisteellä: Tchibo Exclusive, Nescafe Classic ja Today.

Aiemmin lääkäri paljasti, mikä tuo maksakirroosiin alkoholin lisäksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Kyllä nyt kahvinystyräni hymyilevät leveästi! On hienoa nähdä, että Roskontrol on palkinnut parhaat pikakahvimerkit. Täytyy ehdottomasti kokeilla Jardin-pikakahvia ja Jacobs Monarchia, jotka pärjäsivät niin hyvin arvioinnissa. Kiitos tiedosta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten