KotiReseptitKaikki tulevat rakastumaan siihen: on tullut ilmi, miksi shawarman kysyntä Venäjällä saattaa...

Kaikki tulevat rakastumaan siihen: on tullut ilmi, miksi shawarman kysyntä Venäjällä saattaa romahtaa

Synergia-yliopiston talousteorian ja maailmantalouden laitoksen vanhempi lehtori Julia Tulupnikova ennusti shawarman kysynnän tuntuvaa laskua keskustelussa portaalin ’Ja nyt huomio!’ kanssa.

Hänen mukaansa syy ei ole pelkästään hinnannousu.

’Shawarman kysynnän täytyy olla laskussa.Joukkomyrkytykset ovat vain yksi tekijä.Tilannetta pahentaa shawarman kallistuminen.

Katuruokien joukossa on korvaavia tuotteita, joihin kysyntä voi tässä tilanteessa turvallisesti siirtyä.Näitä ovat hampurilaiset ja sämpylät.Vain sen ’fanit’ voivat pysyä sitoutuneina shawarmaan’, asiantuntija jakoi mielipiteensä.

Aiemmin talousanalyytikko Mihail Beljajev varoitti venäläisiä siitä, että jo 1. syyskuuta koko joukko tavaroita ja tuotteita kallistuu.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Shawarman kysynnän täytyy olla laskussa. Joukkomyrkytykset ovat vain yksi tekijä. Tilannetta pahentaa shawarman kallistuminen. Katuruokien joukossa on korvaavia tuotteita, joihin kysyntä voi tässä tilanteessa turvallisesti siirtyä. Näitä ovat hampurilaiset ja sämpylät. Vain sen ’fanit’ voivat pysyä sitoutuneina shawarmaan.

  2. Shawarman kysynnän lasku ei yllättänyt minua. Kallis hinta ja mahdolliset terveysriskit ovat varmasti vaikuttaneet siihen. Uskon, että hampurilaiset ja sämpylät saavat nyt enemmän suosiota.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten