KotiReseptitUlkona on -30°C ja lumimyrsky, mutta kotisi on lämmin: ei enää vetoa...

Ulkona on -30°C ja lumimyrsky, mutta kotisi on lämmin: ei enää vetoa ikkunasta – 1 nerokas tapa

Uudenvuodenaattona Roskatševon asiantuntijat muistuttivat venäläisiä siitä, mitkä säilykesairafirmat ovat läpäisseet testin loistavasti.Näiden tuotemerkkien tuotteita voi huoletta lisätä uudenvuodenpöydän salaatteihin ja välipaloihin.

Asiantuntijat tutkivat 19 tuotemerkkiä.Kaikki tölkit eivät sisältäneet vain saira – monet valmistajat tarjoavat halutun kalan varjolla silakkaa tai sardiinia.Joistakin näytteistä löytyi hometta ja loisten toukkia.

Kahdeksan tuotemerkkiä, joiden tuotteet sisälsivät vain sairaa, läpäisi testin.Nämä ovat Roskatševon virallisen verkkosivuston mukaan sellaisia tuotemerkkejä kuin Kapitan Vkusov, Kurilskiy Bereg, Dobroflot, Fortuna, 5 Seas, Dalnemorprodukt, Pelagus ja Ultramarin.Ainoastaan ’Kapitan Vkusov’ -merkin säilykkeille myönnettiin laatumerkki.

Kalasäilykkeiden hinta on 44-97 ruplaa sadalta grammalta.

AiemminRoskachestvo kertoi, miksi kannattaa lisätä sinkkiä sisältäviä tuotteita ruokavalioon.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. On kyllä ilahduttavaa kuulla, että nämä tuotemerkit ovat läpäisseet testin hyvin! Täytyy ehdottomasti kiinnittää huomiota säilykkeiden laatuun ja suosia luotettavia valmistajia erityisesti uudenvuoden ruokapöydässä.

  2. Valitettavasti monilla tuotemerkeillä on ollut ongelmia tuotteidensa laadun suhteen, mutta ilahduttavaa kuulla, että Kapitan Vkusovin säilykkeet ovat läpäisseet testin ja saaneet laatumerkin. Näitä tuotteita voi siis huoletta lisätä uudenvuodenpöydän tarjoiluihin!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten