KotiReseptitTämä alkupala syödään nopeammin kuin kebab: se on hitti kaikissa juhlissasi

Tämä alkupala syödään nopeammin kuin kebab: se on hitti kaikissa juhlissasi

Jos olet kyllästynyt tavallisiin kasvispaloihin ja ostettuihin kastikkeisiin, tämä yksinkertainen välipala on erinomainen vaihtoehto kebabille.Se perustuu sipuliin, ajikaan ja etikkaan.

’Reseptit’-portaalin kokit suosittelevat seuraavia ainesosia välipalan täydelliseen valmistukseen:

– Sipulit (1 kpl).

– adzhika (3 tl).

– kasviöljy (50 millilitraa).

– viinietikkaa (3 ruokalusikallista).

– neilikka (5 oksaa).

– maustepippuri (5 hernettä).

– paprikaa, tuoretta inkivääriä ja valkosipulia maun mukaan.

Valmistelu:.

Kuorittu sipuli leikataan renkaiksi ja kiehautetaan kiehuvalla vedellä.Sitten kulhossa ainesosa lisätä adzhika, pippuri, paprika ja neilikka.Sen jälkeen jää kaataa etikka ja sekoittaa hyvin.

Paista seuraavaksi inkivääri ja valkosipuli kasviöljyssä, kunnes ne ovat saaneet tyypillisen kullanvärisen värin, joka voidaan poistaa lämpökäsittelyn jälkeen.Näin saat erinomaisen aromaattisen kastikkeen, joka on lisättävä välittömästi aiemmin valmistettujen sipulien joukkoon.Välipalalla varustettu astia on syytä laittaa joksikin aikaa viileään paikkaan.Voit kuitenkin syödä herkut heti.

Aikaisemmin kokki, joka valmisti ruokaa itse presidentille, paljasti kebab-reseptinsä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Tämä välipala syödään nopeammin kuin kebab! Olen kyllästynyt tavanomaisiin kasvispaloihin ja valmiisiin kastikkeisiin, joten tämä herkullinen vaihtoehto on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Reseptit-osiosta löytyvät ohjeet ovat selkeitä ja helppoja seurata, joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä herkkua seuraavissa juhlissasi.

  2. Tämä välipala on todellinen herkkupala kaikille juhlille! Sipulin, adzhikan ja etikan yhdistelmä antaa sille mahtavan maun. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä reseptiä seuraavassa juhlatilaisuudessasi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten