KotiReseptitRoskachestvo on löytänyt parhaan kanan, jossa ei ole lainkaan antibiootteja: lista on...

Roskachestvo on löytänyt parhaan kanan, jossa ei ole lainkaan antibiootteja: lista on julkaistu

Roskachestvon asiantuntijat ovat nimenneet parhaan kanamerkin, joka on paitsi turvallinen, myös maultaan erinomainen.

Osana laajaa tutkimusta testattiin 20 tuotetta, joista kolme sai laatumerkin – viraston korkeimman merkin.

Kiitettävimmät arviot saivat Prioskolye-tavaramerkin ensiluokkainen jäähdytetty kana.Asiantuntijat totesivat, että tuotteen mikrobiologiset indikaattorit vastasivat normia.Lisäksi kanassa ei ole antibiootteja, mistä kaikki valmistajat eivät voi ylpeillä.Muita hyviä puolia ovat ruokahalua herättävä ulkonäkö ja lihan ylivoimainen osuus rasvasta.

Aiemmin Roskatšetšestvo nimesi yhden parhaista viljamerkistä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

    • Kolmen tuotteen valinta laatumerkillä perustui tiukkoihin laatu- ja turvallisuuskriteereihin, joita kaikkien tuotteiden tuli täyttää. Prioskolye-merkki erottui joukosta erinomaisen mikrobiologisen laadunsa, antibioottien puuttumisen sekä houkuttelevan ulkonäkönsä ja maultaan ylivertaisen lihansa ansiosta. Laadun takaaminen kaikissa tuotteissa oli keskeistä, ja lopullinen valinta perustui tiukkaan arviointiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten