KotiReseptitUlkona on -30 °C ja lumimyrsky, mutta kotisi on lämmin: ikkunasta ei...

Ulkona on -30 °C ja lumimyrsky, mutta kotisi on lämmin: ikkunasta ei enää vedä – 1 nerokas tapa

Venäläisille on annettu resepti täydelliseen taikinaan piirakoita, pizzaa tai keksejä varten.Se on jopa parempaa kuin lehtitaikina näihin ruokiin, sillä se on melko murenevaa mutta ehjää.

Tällainen taikina valmistetaan oluella, ja sitä voidaan käyttää sekä makeisiin että makeuttamattomiin ruokiin.Sen valmistukseen tarvitaan 3 kuppia jauhoja ja 300 grammaa voita.On parempi tehdä taikina ruokaprosessorissa, jotta nämä ainesosat voidaan yhdistää nopeasti.

Seuraavaksi tuloksena olevaan massaan lisätään suolaa sekä sokeria, jos se on tarpeen, kaada yksi lasi kylmää olutta ja vaivaa.Sen jälkeen taikinan pitäisi levätä puoli tuntia jääkaapissa, ja sitä voidaan käyttää heti, kirjoittaa portaali 1000.menu.

Muistutamme, että toissapäivänä kokki Konstantin Ivlev paljasti erikoisreseptin kebabille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Ulkona on todella kylmä! Mutta tämä resepti kuulostaa mielenkiintoiselta ja herkulliselta. Ehkäpä kokeilen sitä lämmittääkseni talvista päivääni.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten