KotiReseptitTämä kahvi on taivaallista - tuntijat pyyhkivät sen pois kauppojen hyllyiltä

Tämä kahvi on taivaallista – tuntijat pyyhkivät sen pois kauppojen hyllyiltä

Todelliset kahviharrastajat valitsevat vain pavut.Ne pyyhitään pois hyllyiltä, kun ketjuliikkeet pitävät kampanjoita.Asiantuntijat kertoivat, kumpi maistuu paremmalta – arabica vai robusta.

Kahvinjuojat toteavat, että tässä on kyse enemmänkin henkilökohtaisesta mieltymyksestä.Arabicassa on matala tai keskivahva vahvuus, voimakas maku ja täyteläiset sävyt.Paahdettaessa jyvät tummuvat tasaisesti.Kannattaa ottaa huomioon, että tämä vaihtoehto on kalliimpi viljelyyn liittyvien riskien ja kustannusten vuoksi.

Robustalle on ominaista katkeruus ja hapokkuus, sillä ei ole sävyjä.Tällainen kahvi on varmasti vahvaa kupissa.Sen maku tuntuu aina vain hieman.Robustalla on houkuttelevampi hinta – se on vähintään puolet arabicaa halvempi, kirjoittaa Coffeemachina.

Aiemmin asiantuntijat ovat lytänneet tämän kahvin, jota ei missään nimessä kannata ostaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Tämä kahvi vaikuttaa erittäin houkuttelevalta valinnalta! Itse suosin arabicaa sen täyteläisten sävyjen vuoksi, mutta robustan katkeruus voi olla juuri se, mitä joku toinen kaipaa kuppiinsa. On hienoa, että valikoimaa on niin monipuolisesti tarjolla eri makumieltymyksiä varten.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten