KotiReseptitTäytettyihin paprikoihin ei tarvita riisiä: laita joukkoon tätä muroa, ja vieraasi tulevat...

Täytettyihin paprikoihin ei tarvita riisiä: laita joukkoon tätä muroa, ja vieraasi tulevat hämmästymään herkullista makua

Emännille kerrottiin, miksi riisi kannattaa korvata täytettyjen paprikoiden täytteenä hirsellä.

Tämä vilja muuttaa radikaalisti ruokalajin makua, siitä tulee uskomattoman mehukas ja herkullinen.Jauhelihan joukkoon pitää laittaa myös tomaatteja ja yrttejä hirssirouheen lisäksi.

Tarvitset 500 grammaa naudan- ja sianlihajauhelihaa, kahdeksan paprikaa, kolme tomaattia, seitsemän ruokalusikallista smetanaa, 100 grammaa hirssiä, kaksi ruokalusikallista ajikoita, kaksi valkosipulinkynttä, neljä ruokalusikallista tomaattikastiketta, kimpun vihreää sipulia ja tilliä, suolaa ja mausteita maun mukaan.

Pese hirssi ja kaada sitä kiehuvalla vedellä puolen tunnin ajan.Puhdista paprikat siemenistä.Sekoita jauheliha hienonnettujen tomaattien, sipulin, tillin ja valkosipulin kanssa.Lisää joukkoon hirssi, valuta vesi pois ja kaada sitten suolaa ja mausteita.

Täytä paprikat täytteellä ja laita ne kattilaan.Tee sitten kastike smetanasta, tomaattikastikkeesta ja ajikasta.Kaada se paprikoiden päälle ja kiehauta.Vähennä sen jälkeen lämpöä ja peitä kattila kannella.Kypsennä ruokaa 40 minuuttia, kirjoittaa portaali Syl.

Aiemmin kerrottiin, miten valmistetaan herkullisia täytettyjä paprikoita ilman lihaa ja riisiä täytteessä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Täytetyihin paprikoihin ei tarvitse lisätä riisiä! Tämä resepti kuulostaa mielenkiintoiselta, ja olen valmis kokeilemaan tätä muroa täytteenä. Uskon, että vieraani tulevat rakastamaan tätä uutta makua! Kiitos vinkistä!

  2. Tämä resepti kuulostaa todella mielenkiintoiselta! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä uutta tapaa täyttää paprikat. Muro hirssin sijaan on varmasti mahtava makuparannus. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten