KotiReseptitSyö niin paljon kuin voit: yksi salaisuus poistaa valkosipulin hengityksen hajun kokonaan

Syö niin paljon kuin voit: yksi salaisuus poistaa valkosipulin hengityksen hajun kokonaan

Tohtori Megan Rossi kertoo, miten voit syödä valkosipulia niin paljon kuin haluat, eikä tarvitse pelätä, että siitä jää epämiellyttävä haju, jota ei voi peittää purkkalla eikä hampaiden harjaamisella.

’Kun valkosipuli kulkee ruoansulatuskanavan läpi, valkosipulin sivutuotteet imeytyvät verenkiertoon ja kulkeutuvat keuhkoihin’, tohtori Megan Rossi kertoi meille.

Nämä ovat niitä, jotka antavat erityisen maun.Suolistoterveysasiantuntijan mukaan sinun tarvitsee vain syödä omena minkä tahansa valkosipulia sisältävän aterian jälkeen, jotta haju pysyy loitolla.

Tämän hedelmän sisältämät kasvikemikaalit, kuten kversetiini, ovat vuorovaikutuksessa valkosipulin rikkiyhdisteiden kanssa ja poistavat tuon erityisen hajun, kirjoittaa The Sun.

Ranedietologi nimesi lihan, josta on parempi grillata kebabia.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten