KotiKotitalouden niksitTyllistä tulee häikäisevän valkoinen: käytä yhtä kolmesta yksinkertaisesta pesumenetelmästä

Tyllistä tulee häikäisevän valkoinen: käytä yhtä kolmesta yksinkertaisesta pesumenetelmästä

Häikäisevän valkoinen tylli on jokaisen kotiäidin unelma. Ajan myötä se kuitenkin väistämättä menettää alkuperäisen värinsä kerääntyvän pölyn ja rasvan vuoksi. Älä lannistu, sillä on olemassa tehokkaita tapoja palauttaa tylli entiseen raikkauteensa kotona.

 

 

Käytä ensin turvallista ruokasoodan, suolan ja leivinjauheen liuosta (1 ruokalusikallinen, 1 ruokalusikallinen ja 1 pussi). Aseta tämä seos pesukoneen pesuainelokeroon ja kaada 1 ruokalusikallinen etikkaa huuhteluainelokeroon. Suorita sitten tavallinen pesuohjelma.

 

Toiseksi, kokeile kuumasta vedestä, ammoniakista ja 3% vetyperoksidista valmistettua valkaisevaa cocktailia (3 litraa, 1 ruokalusikallinen ja 2 ruokalusikallista) – se selviytyy jopa pinttyneistä tahroista 40 minuutin kuluttua. 

 

Kolmanneksi valmista suolaliuos sekoittamalla lämmintä vettä, pöytäsuolaa ja pesujauhetta (10 litraa, 100 grammaa ja 100 grammaa). Liota tylliä tässä seoksessa pari tuntia ja pese sitten herkästi. 

 

Käyttämällä säännöllisesti näitä yksinkertaisia ​​kansanmenetelmiä voit säilyttää tyllin täydellisen valkoisuuden. Pienet temput säästävät aikaa ja rahaa kalliissa kemikaaleissa, kokeile itse!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten