KotiMielenkiintoinenIkkunat ovat kuin uudet monta kuukautta: kirjoita ylös näiden yksinkertaisten puhdistusratkaisujen resepti

Ikkunat ovat kuin uudet monta kuukautta: kirjoita ylös näiden yksinkertaisten puhdistusratkaisujen resepti

Kevään saapuminen tuo mukanaan halun tuoda lisää valoa ja lämpöä kotiisi pitkien talvikuukausien jälkeen. Yksi tärkeimmistä tehtävistä tänä aikana on ikkunoiden pesu, jonka avulla voit täyttää kotisi kirkkaalla auringonpaisteella. Samaan aikaan monet kotiäidit kohtaavat raitojen ja lasin nopean saastumisen ongelman puhdistuksen jälkeen. 

 

 

Samaan aikaan on olemassa yksinkertainen ja tehokas menetelmä, joka auttaa sinua saavuttamaan täydellisen ikkunan puhtauden ilman aggressiivisia kotitalouskemikaaleja. Tässä artikkelissa paljastamme saatavilla olevien ratkaisujen salaisuudet ja opetamme, kuinka ikkunasi säteilee koko vuoden ajan.

 

Ensinnäkin , sinun on ensin lisättävä pieni määrä ammoniakkia vesikulhoon. Tämän seoksen avulla voit helposti poistaa kaiken lian lasin pinnalta.

 

Toiseksi ikkunoiden huuhteluun tulee käyttää vettä, jossa on muutama tippa jodia. Tämä yksinkertainen farmaseuttinen tuote antaa lasisi kirkkauden ja kiillon.

 

Kolmanneksi , jotta ikkunat pysyisivät puhtaina pidempään, on suositeltavaa lisätä huuhteluveteen pari teelusikallista huuhteluainetta. Tämän ansiosta lasiin muodostuu näkymätön likaa hylkivä kerros.

 

Nämä menetelmät eivät ainoastaan ​​takaa täydellisen puhtaita ikkunoita, vaan ovat myös taloudellisia ja ympäristöystävällisiä, koska ne eivät vaadi myrkyllisten kemikaalien käyttöä.

 

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​suosituksia voit saavuttaa uskomattomia tuloksia ikkunoiden puhdistamisessa ja pitää ne puhtaana koko vuoden. Lisäksi tämä menetelmä luo valon, lämmön ja mukavuuden ilmapiirin kotiisi ja täyttää sen auringonvalolla! 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten