KotiMielenkiintoinenMitä ei saa lisätä kotletteihin: 3 ainesosaa, jotka pilaavat ruoan täysin

Mitä ei saa lisätä kotletteihin: 3 ainesosaa, jotka pilaavat ruoan täysin

Kotletit ovat klassinen ruokalaji, jota monet rakastavat. Vaikuttaa siltä, ​​​​että mikä voisi olla helpompaa kuin valmistaa herkullisia ja mehukkaita kotletteja? Tässäkin näennäisesti yksinkertaisessa tehtävässä on kuitenkin salaisuutensa ja temppunsa, jotka auttavat sinua luomaan täydellisen annoksen. 

 

 

Tässä tekstissä paljastamme joitain ammattilaisvinkkejä ainesosista, joita tulee välttää jauhelihakotlettien valmistuksessa.

 

Ensinnäkin liotettu leipä , jota monet ovat tottuneet lisäämään jauhelihaan, itse asiassa pilaa kotlettien maun ja tekee niistä tiheitä ja karkeita.

 

Toiseksi raaka muna , erityisesti valkoinen, tekee jauhelihasta kovaa ja karkeaa, joten se on parempi heittää pois tai käyttää vain keltuaista.

 

Kolmanneksi majoneesi , jota jotkut kotiäidit lisäävät mehukkuuden vuoksi, on täysin tarpeeton ainesosa, koska riittää yksinkertaisesti vaivaamaan ja vatkaamaan jauheliha hyvin.

 

Lisäksi kotlettien hauduttaminen kannattaa unohtaa, sillä mehukkuuden säilyttämiseksi ne on paistettava korkealla lämmöllä, jotta muodostuu kuori, joka pitää lihamehut sisällä.

 

Siten kieltäytymällä lisäämästä raakoja munia, leipää, majoneesia ja haudutettuja kotletteja jauhettuihin kotleteihin, voit valmistaa todella maukkaita, pehmeitä ja mehukkaita kotletteja. Noudata näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä, ja kotleteistasi tulee todellinen kulinaarinen mestariteos, josta jokainen kotitaloudessasi nauttii.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten