KotiMielenkiintoinenÄlä heitä muovipullon korkkeja roskiin: 6 käyttöikää kotiisi

Älä heitä muovipullon korkkeja roskiin: 6 käyttöikää kotiisi

Muoviset pullonkorkit heitetään usein roskiin tarpeettomana roskana. Itse asiassa he voivat silti palvella ja auttaa kotitaloudessa. Tarjoamme 6 mielenkiintoista tapaa käyttää uudelleen tällaisia ​​kansia kotona, mikä säästää rahaa.

 

 

Ensinnäkin voit tehdä peliin ruudullisia monivärisistä lippaista – maalaa vain musta ja osa valkoiseksi ja piirrä kenttä pahville. 

 

Toiseksi, liimaamalla kannet yhteen, saat käytännöllisiä kuiva- alustoja astioille, jotka eivät pelkää kosteutta. 

 

Kolmanneksi, tekemällä kanteen hammastikulla reiän, voit muuttaa sen annostelijaksi, jolla voit piirtää kuvioita nestemäisellä taikinalla paistinpannulla.

 

Neljänneksi, pujotamalla kannet siimaan ja ripustamalla ne seppeleen tavoin, saat epätavallisen muovisen  sisustuksen .

 

Viidenneksi voit liimata korkit muovikanteen luodaksesi maalauspaletin . Sinun tulee myös tehdä aukko sormen työntämistä varten – tämä tekee kannen pitämisestä mukavampaa.

 

Kuudenneksi voit tehdä kätevän jalustan kynille ja lyijykynille liimaamalla yhteen Rubikin kuution muotoisia muovikansia – ohuet, pitkät esineet mahtuvat täydellisesti rakoihin.

 

Kuten näet, muovipullojen korkilla voit valmistaa monia hyödyllisiä ja mielenkiintoisia asioita kotiisi, mikä näyttää mielikuvituksesi ja säästää rahaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten