KotiMielenkiintoinenTuhoa lennossa: 2000-luvulla keksityt hyttysloukut (työ kadulla ja kotona)

Tuhoa lennossa: 2000-luvulla keksityt hyttysloukut (työ kadulla ja kotona)

Iholle ja vaatteille levitettävät hyttysiä karkottavat voiteet ja suihkeet ovat kirjaimellisesti menneisyyttä. Ei tehokkuuden kannalta, ei (ne toimivat ja toimivat hyvin), vaan lähestymistavan suhteen suojelemiseksi ärsyttäviltä verenimejiltä.

Kaikkien suihkeiden ja voiteiden suurin haittapuoli on tarve joutua ihokosketukseen niiden kanssa. Jotkut ihmiset ovat allergisia koostumuksen aineosille, kun taas toiset pitävät hajua epämiellyttävänä. Altaan jälkeen suojakerros katoaa ja tuotetta on levitettävä uudelleen. Kylvyn jälkeen on epämiellyttävää levittää itseäsi karkotteilla, mutta haluat todella istua ulkoilmassa.

Nykyaikaisimmat 2000-luvulla keksityt hyttyskarkotteet ovat tuhoajia. Ne suojelevat kaikkia tietyllä alueella olevia ihmisiä (ja myös eläimiä).

Kiinteät hyttysten hävittäjät: peiton alla oleva alue
Nykyaikaisten hävittäjien ansojen joukossa on monia kannettavia malleja, jotka toimivat paristoilla tai ladattavilla akuilla. Mutta jos emme puhu vaelluksesta, vaan rentoutumisesta yksityistalon lähellä, on suositeltavaa käyttää kiinteitä laitteita suojaamaan hyönteisiltä.

Jotkut näistä laitteista toimivat 20-50 neliömetrin alueella. m (juuri sopiva dachalle), muut voivat kattaa jopa 3 tuhatta neliömetriä. m.! Kaksi näistä riittää jalkapallostadionille.

Kuinka se toimii
Tuhoajat voivat olla mekaanisia (tarttuvia ansoja) tai elektronisia.

Mekaanisten pyydysten tahmea koostumus sisältää aineita, joilla on hyttysille ja kääpiöille houkutteleva tuoksu. Tällaiset ansat ovat hyviä ohjaamaan lentävien loisten huomion, missä ne kuolevat. Tämän seurauksena niitä on sivustolla huomattavasti vähemmän.

Elektronisia laitteita käytetään syöttinä:

Hiilidioksidi – simuloida ihmisen uloshengittämää ilmaa;
Houkutteleva oktenoli – jäljittelee hien hajua;
Maitohappo – ihmisihon hajun jäljitelmä;
Lämpösäteily kehon lämmön vaikutuksen luomiseksi;
Kevyt. Se houkuttelee hyönteisiä.
Hyönteiset etsivät uhriaan hajun perusteella, ja tuhoajat pettävät heidät taitavasti – ne jäljittelevät ihmisen voimakasta hajua ja kääntävät siten kaiken huomion itseensä.

Laitteissa on sisäänrakennetut laitteet, jotka tappavat lentäviä hyönteisiä sähköllä, korkealla lämpötilalla tai vedellä.

Silppurin vaihtoehdot:

Propaani. Varustettu kaasupullolla ja polttimella. Sylinteristä vähitellen vapautuva propaani menee polttimeen vapauttaen lämpöä ja CO2:ta (hiilidioksidia).
Lämpö. Houkuttele hyönteisiä lämmöllä. Ne on usein lisäksi varustettu houkuttelevilla aineilla (ne houkuttelevat hajulla).
Valo, ultravioletti. Ne houkuttelevat hyönteisiä valopäästöillä.
Hiilidioksidi. Ne on varustettu hiilidioksidisylinterillä, joskus lisäksi UV-lampulla ja oktenolisuihkeella.
Parhaiten saavutettavissa olevat hävittäjät ovat kevyet , mutta ne ovat myös listatuista heikoimpia. Ne tuhoavat enimmäkseen vaarattomia yöhyönteisiä ja kärpäsiä ja vain osittain pelastavat niitä hyttysiltä ja kääpiöiltä. Yleensä ne sopivat hyvin asuntoon tai huoneeseen.

Lämmönloukut-hävittäjät ovat tehokkaita jopa 20-30 neliömetrin alueella. m. Ja ne, jotka toimivat propaanilla ja hiilidioksidilla, voivat kattaa jopa 20-40 hehtaarin alueen.

Valitettavasti yksikään katuhävittäjä ei tarjoa 100% suojaa hyönteisiä vastaan ​​- jotkut hyönteiset onnistuvat silti välttämään sen. Mutta jos puhumme hyönteisten määrän vähentämisestä tietyllä alueella, ansoja vähentävät sitä yli 95%. Karkeasti sanottuna 100 hyttysen sijasta enintään 5 kiertää talosi ympärillä. Nämä ovat tekniikoita.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten