KotiUncategorizedYksinkertainen ansa hyttysille, kääpiöille ja muille hyönteisille

Yksinkertainen ansa hyttysille, kääpiöille ja muille hyönteisille

Tiedetään, että hyttyset tai pikemminkin naarashyttyset lentävät hiilidioksidiin, jota iho vapauttaa. Siksi on olemassa ansoja, jotka on kytketty CO2-sylinteriin. Ja lähestyessään kaasulähdettä hyönteinen saa korkeajännitepurkauksen. Tai ne vain päätyvät konttiin, josta he eivät enää pääse ulos.

Samanlaisella toimintaperiaatteella voit tehdä itse ansa pullosta ja sokeria, hiivaa ja vettä sisältävästä liuoksesta. Pullon kaula leikataan, liuos kaadetaan ja kaula työnnetään sisään kääntöpuolella. Se osoittautuu suppiloksi, joka houkuttelee verta imeviä hyönteisiä hiilidioksidilla liuoksen käymisen aikana.

Ja makea tuoksu houkuttelee myös ampiaisia, se auttaa, jos niitä on liikaa ja ne kyllästyvät. Liuoksen suhteet ovat seuraavat:

Monet hyönteiset pakenevat tällaisesta ansasta. Siksi sen suunnittelua voi monimutkaista tehdä sivusuppilot suureen viiden litran pulloon.

Tietenkin yksi tällainen ansa on tehoton. Sinun on tehtävä useita, ja niiden vaikutus on rajoitettu alueella. Seuraavassa artikkelissa näytän sinulle, kuinka voit tehdä tehokkaita ansoja hevoskärpäsiä ja -kärpäsiä vastaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten