KotiPuutarhuriHyttysloukku 5 minuutissa. Kalastajat ja metsästäjät voivat istua hiljaa

Hyttysloukku 5 minuutissa. Kalastajat ja metsästäjät voivat istua hiljaa

Kesä on tulossa, ja yhä useammat pohjoiset, erityisesti metsästäjät, kalastajat, sienestäjät sekä koiranulkoiluttajat, pitkien kävelyjen ja piknikien ystävät, alkavat muistaa kaikkialla esiintyviä hyttysiä. Jamalin asukkaat ovat myös huolissaan tästä ongelmasta. Esimerkiksi Gubkinskyssa he jo hoitavat julkisia puutarhoja ja katuja hyttysiä ja punkkeja vastaan. Mutta kaikkia kaupunkeja, metsiä ja tundraa ei voida viljellä. Siksi joku saattaa olla kiinnostunut siitä, kuinka voit tehdä erinomaisen hyttysloukun tavallisesta pullosta ja useista komponenteista. Lisäksi hän tulee toimeen muiden kutsumattomien lentävien vieraiden kanssa. Ja sen suurin etu on, että sinun ei tarvitse kuluttaa käytännössä mitään tähän ansaan, se on hiljainen ja vaaraton.

Koko prosessin temppu piilee tavallisen hiivan käymisperiaatteessa, Rybak Mishanya selittää. Tämä yksinkertainen kemiallinen reaktio vapauttaa hiilidioksidia ja lämpöä, jotka ovat erinomaisia ​​verenimejien houkuttelemisessa.

Joten ansaa varten tarvitset pullon mitä tahansa soodaa, jonka tilavuus on puolitoista – kaksi litraa, lasillinen lämmintä (ei kuumaa) vettä, puoli teelusikallista hiivaa, 50 g sokeria, mieluiten ruskeaa, mutta valkoista on myös mahdollista. Yleisin folio tai pahvi, mutta niin, että se ei läpäise valoa. Leikkaa pullon kaula varovasti saksilla tai veitsellä, mutta älä heitä sitä pois, tarvitset sitä myöhemmin.

 

Kaada vesi pulloon ja lisää kaikki luetellut komponentit. Sekoita hyvin. Aseta sitten kaula suppilon tapaan. Sinun tarvitsee vain kääriä pullo folioon tai katonille pari kertaa, hyttyset ryömivät vielä enemmän pimeyteen.

 

Toimintaperiaate on yksinkertainen: hiiva käy, vapautuu hiilidioksidia, joka houkuttelee hyttysiä täydellisesti. He lentävät sinne, mutta eivät enää pääse ulos. Yksi pieni vivahde. Käymisprosessin aikana vaahtoa voi vapautua, sinun on vain poistettava se, jotta se ei häiritse hyttysiä.

 

”Pystimme teltan rannalle, mutta kävi ilmi, että lähistöllä oli kaksi ampiaisen reikää ja jostain lensi sisään horneteja. Laitoin katkaistuja kolapulloja reikien viereen ja kaadoin kuhunkin puoli lasillista punaista puolimakeaa, joka otettiin vähän sosiaalisesti vastuullisille ihmisille – he joivat viskiä…))) Sen jälkeen ei ainuttakaan vihollista – Kaikki sekaisivat pulloissa puolihumalassa. Jotta ne eivät vuotaisi yli, kaadettiin ajoittain sisällön tuleen ja lisättiin punaista)))”, kirjoitettiin tämän ansan kommenteissa.

Joku käytti muita ainesosia tähän malliin, mutta kuten näemme, se myös auttoi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten