KotiReseptitTop 5 tapaa keittää punajuuret nopeasti: 10 minuuttia tunnin sijaan

Top 5 tapaa keittää punajuuret nopeasti: 10 minuuttia tunnin sijaan

Punajuurta ei tarvitse keittää tuntia.On useita tapoja keittää tämä juureksesi paljon nopeammin.Eikä punajuuri menetä runsasta viininpunaista väriään.

Kattilassa.

Keitä punajuurta puoli tuntia ja laita se sitten kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi.Lisää kiehuvaan veteen sitruunahappoa tai etikkaa värin säilyttämiseksi.Puoli teelusikallista riittää.

Pakkauksissa.

Laita puhtaat juurekset useisiin sellofaanipusseihin, sido ne yhteen ja keitä puoli tuntia, jäähdytä sitten kylmän juoksevan veden alla.

Mikroaaltouuni.

Tämä on nopein tapa.Laita punajuuret pussiin, purista ilma pois, sulje ja kuumenna mikroaaltouunissa suurella teholla seitsemästä kymmeneen minuuttia.

Laita puhtaat juurekset useisiin tukeviin sellofaanipusseihin ennen kypsennystä.

Kuva: freepik/freepik.com.

Uunissa.

Laita kuoritut punajuuret leivinpussiin, purista ilma pois.Kypsennä 200 asteeseen lämmitetyssä uunissa puoli tuntia.

Monitoimikeittimessä.

Aseta punajuuret vedellä puoliksi täytettyyn monitoimikeittimen kulhoon ja höyrytä 40 minuuttia.

Aikaisemmin nimettiin kolme parasta punajuurilajiketta ruoanlaitossa käytettäväksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Punajuurta ei tarvitse keittää tuntia. On useita tapoja keittää tämä juureksesi paljon nopeammin. Eikä punajuuri menetä runsasta viininpunaista väriään.

  2. Punajuurta ei tarvitse keittää tuntia! Olen itse kokeillut useita eri tapoja, ja suosikkini on uunissa kypsennys – ne säilyttävät ihanan värisensä ja maistuvat herkullisilta. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten