KotiReseptitToinen maksaa 1 500 ruplaa, toinen 300: miksi lohi on niin kallista...

Toinen maksaa 1 500 ruplaa, toinen 300: miksi lohi on niin kallista ja vaaleanpunainen lohi halpaa

Vaaleanpunaista lohta saa 300 ruplalla, mutta lohi maksaa aina noin 1500 ruplaa.Monet emännät ihmettelevät, mistä tämä johtuu.Onko se maku?

Punainen kala poistuu pöydästä sekunneissa – sekä vaaleanpunainen lohi että lohi.Rahaa halutaan aina säästää, mutta vain niin, etteivät vieraat huomaa.

Tietenkin gourmet tunnistaa heti taimenen, mutta tavallinen ihminen ei välttämättä huomaa eroa.Eroja tosiaan on, mutta ne eivät ole niin kriittisiä.Vaaleanpunainen lohi on käyttökelpoisuudeltaan hieman huonompi, mutta se ei vaikuta hintaan.

Tärkein syy on se, että vaaleanpunaista lohta ei tarvitse tuoda – se pyydetään Venäjällä.Kiinaan ja muihin maihin viedään paljon, mutta vain isoja kaloja.Jos verkoissa on paljon pieniä kaloja, ne myydään kotimarkkinoilla, ja hinta laskee moninkertaisesti.

Ravintolat arvostavat suuria lohen ja taimenen ruhoja, ja ne ovat valmiita maksamaan niistä paljon rahaa.Tällaista kalaa tuodaan Norjasta, Chilestä ja Färsaarilta, joten hinta on huomattavasti korkeampi.

Taimen ja lohi on tuotava Norjasta, Chilestä ja Färsaarilta.

Kuva: Maksim Konstantinov/Global Look Press.

Kerroimme aiemmin, miksi C2- ja C3-munat ovat parempia kuin C0-munat.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten