KotiReseptitKäänny ympäri ja poistu: terveystarkastajat ovat kutsuneet esiin merkkejä siitä, että saatat...

Käänny ympäri ja poistu: terveystarkastajat ovat kutsuneet esiin merkkejä siitä, että saatat saada myrkytyksen ravintolassa

Terveystarkastajat ovat kertoneet, mitä ravintoloissa pitää huomata, jotta tajuaa, ettei niissä ole ehkä turvallista syödä.

Ensimmäinen on merkitsemättömät pullot.Jos näet henkilökunnan käyttävän tällaisia astioita minkä tahansa nesteen säilyttämiseen, eikä vain sitä, se voi olla vaarasoitto.Toinen on korut.Ne voivat olla kauneuden ja rikkauden merkki, mutta eivät keittiössä.Jos näet henkilökunnan käyttävän sormuksia, kannattaa kyseenalaistaa laitoksen hygieniataso.Henkilökunta ei pysty pesemään käsiään kunnolla, jos heillä on sormukset sormissaan.Lisäksi korut voivat repiä käsineitä.

Ilmeisistä punaisista lipuista puheen ollen, kylpyhuoneen tarkistaminen on melko luotettava osoitus siitä, kuinka paljon ravintolan henkilökunta välittää yleisestä siisteydestä.

Terveystarkastaja Chris Boyles sanoi, että ’likaiset tai hoitamattomat kylpyhuoneet’ ovat huono merkki, koska keittiö on todennäköisesti vielä huonompi.Viimeinen merkki siitä, että laitoksessa on vaarallista syödä, on outo tai voimakas haju.

Mätä, kalanhaju, tukkeutuneet viemärit, haiseva öljy – nämä kaikki ovat hajuja, joita ei pitäisi esiintyä ravintolassa.Ne kaikki viittaavat erilaisiin ongelmiin, jotka aiheuttavat elintarviketurvallisuusriskejä, kirjoittaa Mashed.

Aiemmin paljastettiin totuus ’terveellisistä’ tuotteista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Olenko ainoa, joka ei tiennyt, että korujen käyttö keittiössä voi olla merkki huonosta hygieniasta? Kuinka yleistä tämä on ravintoloissa?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten