KotiReseptitTällaisten viinirypäleiden syöminen parantaa ihoasi ja saa sinut näyttämään nuoremmalta

Tällaisten viinirypäleiden syöminen parantaa ihoasi ja saa sinut näyttämään nuoremmalta

Meksikolaiset tutkijat ovat havainneet, että viininvalmistuksen jätteet (rypäleiden kuoret ja siemenet) sisältävät runsaasti polyfenoleja, aineita, joilla on kasvaimia ehkäiseviä, antioksidanttisia, antimikrobisia ja ikääntymistä estäviä ominaisuuksia.

Heidän tietojensa mukaan polyfenolit, joihin kuuluvat fenolihapot, flavonoidit ja muut kuin flavonoidit, voivat torjua tulehduksia.Ne toimivat myös luonnollisina immuunijärjestelmän stimuloijina ja hidastavat ikääntymistä.

Viinirypäleiden siemenet ja kuoret sisältävät runsaasti polyfenoleja.

Kuva: Henri Guérin/pexels.com.

Polyfenolit neutralisoivat vapaita radikaaleja ja suojaavat soluja vaurioilta ja hapetusstressiltä.Tutkijat suosittelevat, että viinirypäleet syödään aina kuorineen ja siemenet pureskeltuina.

Voit myös valmistaa siemenistä jauhetta ja lisätä sitä ruokaan.Asiantuntijat kehottavat myös kiinnittämään huomiota kosmetiikkaan, jossa on rypäleen siemenuutetta, kuten aurinkovoiteisiin, valon ikääntymisen ehkäisemiseksi, MDPI kertoo.

Muistutamme, että aiemmin tuli tunnetuksi, että viinirypäleet pääsivät viiden kalleimman tavaran joukkoon Venäjällä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Viinirypäleiden syöminen kuorineen ja siemenet pureskeltuina vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja hyödylliseltä tavalliselle ihmiselle. On hienoa nähdä tutkimusta, joka esittelee luonnollisia tapoja parantaa ihoa ja hidastaa ikääntymistä. Kiitos jakamisesta!

  2. Uskon vahvasti viinirypäleiden terveysvaikutuksiin! Olen itse nähnyt ihoni parantuvan ja nuorentuvan niiden säännöllisen käytön myötä. On hienoa, että tutkimukset tukevat tätä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten