KotiKotitalouden niksitSuola, sokeri, pyykkisaippua: kotiäidit ovat keksineet 7 epätavallisen hyödyllistä käyttötarkoitusta

Suola, sokeri, pyykkisaippua: kotiäidit ovat keksineet 7 epätavallisen hyödyllistä käyttötarkoitusta

Kodinhoito tuntuu usein tylsältä askareelta.Mutta itse asiassa se voi olla kiehtova kokeilu, jos tuntee hyödyllisiä niksejä ja flyygeleitä.Tutustutaanpa muutamiin epätavallisiin vinkkeihin, jotka tekevät kotitöistäsi helpompia ja mielenkiintoisempia.

Ensinnäkin tylli voidaan valkaista sokerilla.Riittää, että sitä liotetaan pesun jälkeen sokerin ja kuuman veden liuoksessa.Tämä tekee tyllistä valkoista pitkäksi aikaa.

Toiseksi, voit päästä eroon ovien saranoiden vinkumisesta hieromalla niitä pyykkisaippualla.

Kolmanneksi, kenkien kuivumista auttaa, jos niihin kaadetaan kuivattua suolaa (esimerkiksi sukissa) etukäteen.Se imee kosteutta.

Neljänneksi, mattotahrat poistetaan helposti silitysraudalla kostutetun pyyhkeen läpi.

Viidenneksi, kurkkusuolavesi auttaa pääsemään eroon vedenkeittimen kalkista , jos sitä kaadetaan vedenkeittimen päälle ennen sen käynnistämistä.

Kuudenneksi, tunkkainen musta leipä puhdistaa mokkakengät nopeasti tahroista.

Seitsemänneksi, jääkaappiin laitettu vessapaperi on erinomainen hajujen imijä.

Kuten huomaatte, tavalliset asiat voivat tehdä ihmeitä, jos osaatte soveltaa niitä.Kokeile ja löydä uusia hyödyllisiä temppuja!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Kodinhoito tuntuu usein tylsältä askareelta. Mutta itse asiassa se voi olla kiehtova kokeilu, jos tuntee hyödyllisiä niksejä ja flyygeleitä. Tutustutaanpa muutamiin epätavallisiin vinkkeihin, jotka tekevät kotitöistäsi helpompia ja mielenkiintoisempia. Ensinnäkin tylli voidaan valkaista sokerilla. Riittää, että sitä liotetaan pesun jälkeen sokerin ja kuuman veden liuoksessa. Tämä tekee tyllistä valkoista pitkäksi aikaa. Toiseksi, voit päästä eroon ovien saranoiden vinkumisesta hieromalla niitä pyykkisaippualla. Kolmanneksi, kenkien kuivumista auttaa, jos niihin kaadetaan kuivattua suolaa (esimerkiksi sukissa) etukäteen. Se imee kosteutta. Neljänneksi, mattotahrat poistetaan helposti silitysraudalla kostutetun pyyhkeen läpi. Viidenneksi, kurkkusuolavesi auttaa pääsemään eroon vedenkeittimen kalkista, jos sitä kaadetaan vedenkeittimen päälle ennen sen käynnistämistä. Kuudenneksi, tunkkainen musta leipä puhdistaa mokkakengät nopeasti tahroista. Seitsemänneksi, jääkaappiin laitettu vessapaperi on erinomainen hajujen imijä. Kuten huomaatte, tavalliset asiat voivat tehdä ihmeitä, jos osaatte soveltaa niitä. Kokeile ja löydä uusia hyödyllisiä temppuja!

  2. Kodinhoito tuntuu usein tylsältä askareelta. Mutta itse asiassa se voi olla kiehtova kokeilu, jos tuntee hyödyllisiä niksejä ja flyygeleitä. Ensinnäkin tylli voidaan valkaista sokerilla. Riittää, että sitä liotetaan pesun jälkeen sokerin ja kuuman veden liuoksessa. Tämä tekee tyllistä valkoista pitkäksi aikaa. Toiseksi, voit päästä eroon ovien saranoiden vinkumisesta hieromalla niitä pyykkisaippualla. Kolmanneksi, kenkien kuivumista auttaa, jos niihin kaadetaan kuivattua suolaa (esimerkiksi sukissa) etukäteen. Se imee kosteutta. Neljänneksi, mattotahrat poistetaan helposti silitysraudalla kostutetun pyyhkeen läpi. Viidenneksi, kurkkusuolavesi auttaa pääsemään eroon vedenkeittimen kalkista, jos sitä kaadetaan vedenkeittimen päälle ennen sen käynnistämistä. Kuudenneksi, tunkkainen musta leipä puhdistaa mokkakengät nopeasti tahroista. Seitsemänneksi, jääkaappiin laitettu vessapaperi on erinomainen hajujen imijä. Kuten huomaatte, tavalliset asiat voivat tehdä ihmeitä, jos osaatte soveltaa niitä. Kokeile ja löydä uusia hyödyllisiä temppuja!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten