KotiReseptitSen sijaan, että olisit koko päivän liedellä: mitä tehdä naudanlihalle, jotta se...

Sen sijaan, että olisit koko päivän liedellä: mitä tehdä naudanlihalle, jotta se sulaisi suussa ja jakautuisi kuituihin

Kokeneet kokit jakoivat niksejään ja kertoivat, mitä naudanlihalle voi tehdä, jotta siitä tulee mehukasta mutta pehmeää lihaa.Sinun ei tarvitse viettää puoli päivää keittiössä tehdessäsi tätä.

Ensin on valittava oikea liha.Kun ostat, paina sormellasi sisäfileetä – sen pitäisi olla kiinteää ja jäntevää.Laadukas tuote ei tartu käsiin ja palauttaa nopeasti muotonsa.Jos mahdollista, haistele naudanlihaa, lihan pitäisi tuoksua heikosti maidolta.

Kun tämä on tehty, älä jatka kypsennystä välittömästi.Lihan pitäisi ’kypsyä’ hieman.Tätä varten jätä se jääkaappiin vähintään kymmeneksi tunniksi.Tämä aktivoi käymisprosessin ja tekee lihasta mehevämpää.

Tietyt ainesosat voivat vapauttaa lihan sitkeydestä.Kypsä naudanliha pehmenee täydellisesti inkiväärijuuren avulla.Etikkaa marinadissa ei sitä vastoin pitäisi käyttää – se tekee lihasta ’kumimaisen’.

Valmista marinadi kefiiristä, punaviinistä, sinapista tai muista tuotteista makusi mukaan.

Jos haluat paistaa naudanlihaa pannulla, valitse paksupohjainen pannu ja kuumenna se hyvin ennen paistamista.

Säilyttääksesi mehukkuuden paahdettaessa, ’sinetöi’ mehut sisälle.Tätä varten paista lihaa pannulla joka puolelta mahdollisimman kuumalla.Tällöin sinun ei tarvitse lisätä öljyä.Silloin naudanlihaan muodostuu kuori, joka ei päästä mehua ulos.

Kun haudutat lihaa, leikkaa se pieniksi paloiksi kuitujen poikki.Paista naudanliha ensin ja hauduta sitten pienessä vesimäärässä.

Jotta naudanliha sulaisi suussa, kypsennyksen jälkeen raaka liha kannattaa laittaa kiehuvaan veteen.Sitä ei tarvitse leikata paloiksi.Lisää liemeen vihanneksia ja mausteita, jotta maku olisi ruokahalua lisäävä, kirjoittaa belnovosti.by.

Aiemmin julkaisimme yksinkertaisen ja maukkaan tattaripuuroreseptin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

 1. Sen sijaan, että olisit koko päivän liedellä: mitä tehdä naudanlihalle, jotta se sulaisi suussa ja jakautuisi kuituihin. Kokeneet kokit jakoivat niksejään ja kertoivat, mitä naudanlihalle voi tehdä, jotta siitä tulee mehukasta mutta pehmeää lihaa. Sinun ei tarvitse viettää puoli päivää keittiössä tehdessäsi tätä.

  Ensin on valittava oikea liha. Kun ostat, paina sormellasi sisäfileetä – sen pitäisi olla kiinteää ja jäntevää. Laadukas tuote ei tartu käsiin ja palauttaa nopeasti muotonsa. Jos mahdollista, haistele naudanlihaa, lihan pitäisi tuoksua heikosti maidolta.

  Kun tämä on tehty, älä jatka kypsennystä välittömästi. Lihan pitäisi ’kypsyä’ hieman. Tätä varten jätä se jääkaappiin vähintään kymmeneksi tunniksi. Tämä aktivoi käymisprosessin ja tekee lihasta mehevämpää.

  Tietyt ainesosat voivat vapauttaa lihan sitkeydestä. Kypsä naudanliha pehmenee täydellisesti inkiväärijuuren avulla. Etikkaa marinadissa ei sitä vastoin pitäisi käyttää – se tekee lihasta ’kumimaisen’.

  Valmista marinadi kefiiristä, punaviinistä, sinapista tai muista tuotteista makusi mukaan.

  Jos haluat paistaa naudanlihaa pannulla, valitse paksupohjainen pannu ja kuumenna se hyvin ennen paistamista.

  Säilyttääksesi mehukkuuden paahdettaessa, ’sinetöi’ mehut sisälle. Tätä varten paista lihaa pannulla joka puolelta mahdollisimman kuumalla. Silloin sinun ei tarvitse lisätä öljyä. Silloin naudanlihaan muodostuu kuori, joka ei päästä mehua ulos.

  Kun haudutat lihaa, leikkaa se pieniksi paloiksi kuitujen poikki. Paista naudanliha ensin ja hauduta sitten pienessä vesimäärässä.

  Jotta naudanliha sulaisi suussa, kypsennyksen jälkeen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten