KotiReseptitMiksi kaataa jodia raejuustoon: kokeneiden emäntien salaisuus

Miksi kaataa jodia raejuustoon: kokeneiden emäntien salaisuus

Joskus kaupasta ostettu raejuusto aiheuttaa surua ja pettymystä: sen maku on kaukana luonnollisesta, tuntuu, että olemme ostaneet huonolaatuisen tuotteen.Raejuuston luonnollisuuden tarkistamiseksi sitä ei tarvitse viedä monimutkaiseen tutkimukseen.Riittää, että teet yksinkertaisen tutkimuksen kotona.

Tarvitset pari tippaa jodia – etkä mitään muuta.Jos juuston laatu ei herätä luottamusta, erottele siitä pieni osa ja lisää siihen hieman jodia.Ole nyt kärsivällinen ja odota muutama minuutti.

Tavallinen jodi auttaa sinua tunnistamaan huonolaatuisen rahkan, jota on parempi olla syömättä.

Kuva: Freepik/Freepik.com.

Jos juustomassa on muuttanut väriään, on parempi viedä se takaisin ja yrittää saada rahansa takaisin.Tämä viittaa siihen, että valmistaja on toiminut epärehellisesti: tuotteeseen on todennäköisesti lisätty maitorasvan korvikkeita ja tärkkelystä.

Eli luonnollista raejuustoa se muistuttaa hyvin etäisesti, eikä mitään hyötyä keholle tuo, pikemminkin – päinvastoin.Jos raejuustosi ei reagoinut tippaakaan jodiin – voit huoletta laittaa sen pöytään: olet ostanut laatutuotteen.

Oliiviöljyn laadun tarkistaminen ei ole yhtään sen helpompaa – tutki vain huolellisesti etiketti.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten