KotiReseptitRavitsemusterapeutti Ginsburg nimesi parhaan tavan valmistaa lihaa terveyden kannalta

Ravitsemusterapeutti Ginsburg nimesi parhaan tavan valmistaa lihaa terveyden kannalta

Ravitsemusasiantuntija Mikhail Ginzburg on nimennyt turvallisimman tavan valmistaa lihaa terveyden kannalta.Hänen mukaansa, jos se haudutetaan mausteiden kanssa, tuote säilyttää maksimaaliset hyödyt ja ravintoaineet.

Lihaa ei kuitenkaan kannata paistaa, sillä kaikki tällaiset menetelmät tuottavat sen pinnalle yhdisteitä, jotka voivat aiheuttaa kasvaimia, jopa pahanlaatuisia kasvaimia.

’Itämaiset mausteet ovat erittäin hyviä viivyttämään ikääntymisprosesseja, ikään liittyviä muutoksia, ja ne suojaavat meitä kasvainten kehittymiseltä’, Moscow 24 siteerasi häntä.

Aiemmin Ginzburg nimesi yksinkertaisen tavan, joka johtaa ikääntymiseen ja onkologiaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Ravitsemusterapeutti Mikhail Ginzburg on täysin oikeassa. On tärkeää hauduttaa lihaa mausteiden kera saadakseen siitä maksimaaliset hyödyt ja ravintoaineet. Paistamisen sijaan se tulisi valmistaa siten, että vältetään vaarallisten yhdisteiden syntymistä, jotka voivat lisätä kasvaimien riskiä. Itämaiset mausteet ovat loistava tapa viivästyttää ikääntymistä ja suojata kehoa kasvainten kehittymiseltä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten