KotiReseptitSäilytä sitruunoita juuri näin: ne kestävät kuukauden, eikä yksikään niistä mätäne -...

Säilytä sitruunoita juuri näin: ne kestävät kuukauden, eikä yksikään niistä mätäne – yläosassa

Jos tavallinen aamiainen glazunya on tylsä, kokeile keittää kananmunat japanilaisen reseptin mukaan.Epätavallinen ruokalaji tekee vaikutuksen maullaan ja koostumuksellaan.

Ruoka valmistetaan kahdessa vaiheessa.Ensimmäisessä vaiheessa munat höyrytetään.Tätä varten yksi muna kerrallaan vatkataan useisiin pieniin kuppeihin tai pieniin syviin lautasiin.

Kaada pannuun hieman vettä ja aseta kupit sen jälkeen sisälle, jotta neste ei pääse munien sekaan.Peitä kannella ja höyrytä munia 5 minuuttia.

Tämän jälkeen tulee toinen vaihe.Munat on asetettava kuumennetulle pannulle, jossa on öljyä.Paista molemmin puolin minuutin ajan kumpikin ja nauti epätavallisen ruokalajin mausta, Belnovosti kertoo.

Aiemmin ruokabloggaaja kertoi, mitä epätavallisia tuotteita jauhelihaan kannattaa lisätä, jotta saa mehukkaita leikkeleitä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten