KotiReseptitMato-toukkien saastuttamia: asiantuntijat löysivät lähes 400 tonnia saastunutta kalaa

Mato-toukkien saastuttamia: asiantuntijat löysivät lähes 400 tonnia saastunutta kalaa

Rosselkhoznadzorin asiantuntijat ovat ilmoittaneet löytäneensä Sahalinin alueelta kalalähetyksen, jossa oli valtava määrä matojen toukkia.

Sahalinin alueelta tuotiin 391 tonnia pakastettua koljaa Primorjelle.Ne tarkastettiin ja kävi ilmi, että lähes koko erä sisälsi toukkia.Tosin elinkelvottomia, jotka eivät ole vaarallisia ihmisille, Sakhalin Online kertoo.

’Epäeläviä helmintin toukkia on havaittu lihaskudoksessa sekä kalojen vatsaontelossa.Niiden määrä on tiukasti säännöstelty, tässä tapauksessa voimakkaiden yksilöiden osuus ylitti 80 prosenttia’, laitos sanoi ja totesi, että vain elinkykyisiä toukkia pidetään vaarallisina.

Aiemmin Roscontrol tarkisti auringonkukkaöljyä: näytteitä, joissa oli rikkomuksia, löytyi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Mielestäni on kauhistuttavaa, että näin suuri määrä saastunutta kalaa on päässyt markkinoille. Toivottavasti vastaavia tapauksia voidaan estää ja varmistaa, että kuluttajille tarjotaan turvallista ruokaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten