KotiReseptitVieraat joutuvat gastronomiseen ekstaasiin - korvaa liha ja makkara olivierissa tällä: kokki...

Vieraat joutuvat gastronomiseen ekstaasiin – korvaa liha ja makkara olivierissa tällä: kokki Ivlevin neuvo

Klassinen ’Olivier’ sisältää tällaisen ainesosan kuin liha.Se voi olla naudanlihaa tai kanaa.Ilman niitä salaatti on vähemmän runsas ja ei niin maukas.

Kuuluisa keittiömestari Konstantin Ivlev suosittelee kuitenkin lihan tai makkaran korvaamista savulohella keittämällä kalaa itse kotona.

Tarvitset pannun, foliota ja mausteita.Leikkaa valkosipuli suuriksi paloiksi, laita se pannun pohjalle, lisää hieman oliiviöljyä ja rosmariinia.Aseta sitten folio taiteltuna kahteen kerrokseen pannulle.Aseta lohipala nahkapuoli alaspäin folion päälle ja peitä pannu foliokerroksella.

Laita kovalle lämmölle ja pidä kovalla lämmöllä, kunnes voit tuntea savuisen maun.Laske lämpö pienemmälle ja pidä vielä 10 minuuttia.Poista pannu tämän jälkeen liedeltä.Riko jäähtynyt lohi pieniksi paloiksi käsilläsi.

Tätä oliivia et ole koskaan ennen syönyt.

Kuva: Kuvakaappaus YouTube-kanavalta IVLEV CHEF.

Kalan kypsennyksen aikana kuutioi keitetyt munat, perunat, tuoreet kurkut ja sekoita majoneesi kermaisen piparjuuren kanssa.

On parempi käyttää tuoreita pakasteherneitä.Ne on blanchoitava ja laitettava sitten kylmään veteen, jotta ne eivät menetä väriään.

Yhdistä kaikki ainekset, suolaa, mausta kastikkeella ja sekoita hyvin, Ivlev neuvoo YouTube-kanavallaan.

Aiemmin kerrottiin, miten olivierin ainekset lasketaan, jotta salaatti ei muutu muusiksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Olen täysin samaa mieltä kuuluisan keittiömestari Konstantin Ivlevin suosituksen kanssa! Nykypäivänä on monia herkullisia vaihtoehtoja lihalle ja makkaroille, kuten savulohi, joka antaa salaatille upean maun ja rakenteen. Kiitos hyvistä ohjeista, täytyy ehdottomasti kokeilla tätä reseptiä kotona!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten