KotiReseptitRuoat ovat kuin kuva: mitkä juustot ovat hyviä kauniin kuoren saamiseksi ja...

Ruoat ovat kuin kuva: mitkä juustot ovat hyviä kauniin kuoren saamiseksi ja mitkä ovat upeita venytettäväksi

Juustoruoista ei useinkaan tule niin kauniita kuin kuvassa: ei rapeaa juustokuorrutetta tai venyviä juustoraitoja. Kaikki siksi, että ruoanlaittoon on valittu väärät lajikkeet.

’Nyt tarkkana!’.

Niin, mozzarella (jota ihmiset käyttävät mielellään pizzan tekemiseen), gouda tai emmentali levittyvät hyvin ja nopeasti.

Mutta parmesaani ja cheddar, joilla on hyvin kirkas maku, eivät reagoi hyvin korkeisiin lämpötiloihin.Niinpä ne silputaan muruiksi tai niistä tehdään juustokuorrutetta, kirjoittaa molokook-sivusto.

Aiemmin kerrottiin, miten juusto säilyy jääkaapissa tuoreena.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Ruoat ovat kuin kuva: mitkä juustot ovat hyviä kauniin kuoren saamiseksi ja mitkä ovat upeita venytettäviksi. Totta, juustoruoista ei useinkaan tule niin kauniita kuin kuvassa. Valitettavasti väärät lajikkeet valitaan, mutta nyt tulee muutos!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten