KotiReseptitTurhaa ajanhukkaa: Lääkäri luetteli elintarvikkeita, joita ei pidä pestä ennen ruoanlaittoa

Turhaa ajanhukkaa: Lääkäri luetteli elintarvikkeita, joita ei pidä pestä ennen ruoanlaittoa

Gastroenterologi Galina Bartashevich on listannut tuotteet, joita ei pidä pestä ennen syömistä tai ruoanlaittoa.Siinä ei ole mitään järkeä.

Et siis voi innostua pesemään punaista lihaa, kalaa ja mereneläviä sekä siipikarjanlihaa.Osa näissä elintarvikkeissa olevista bakteereista on syvällä sisällä, joten niiden puhdistaminen ulkopuolelta on hyödytöntä.Jotta liha, kala tai äyriäiset olisivat todella puhtaita ja liemi turvallista, ensimmäinen vesi valutetaan keittämisen ja viiden minuutin keittämisen jälkeen.

Lisäksi, lääkäri toteaa, ei ole tarpeen pestä ja salaatin vihreitä.Mutta tämä koskee vain paketista ostettua persiljaa tai sipulia.Sängystä revityt tuoksuvat kimput on tietenkin pestävä.

Sama periaate pätee sieniin.Kaupasta ostettuja sieniä ei tarvitse pestä.Metsästä kerättyjä liotetaan lämpimässä suolavedessä 30 minuuttia.Sitten huuhdellaan juoksevalla vedellä, kunnes kaikki lika on pesty pois.

Mutta keittämisen jälkeen pastaa ei saa koskaan huuhdella.Tämän vuoksi ne menettävät makua, ja niistä valuu kastike pois, kirjoittaa sivusto 74.ru.

Aikaisemmin nimettiin tuotteita, jotka tarjoavat kylläisyyttä koko päivän.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Turhaa ajanhukkaa! Ei ole järkeä pestä punaista lihaa, kalaa tai siipikarjanlihaa ennen ruoanlaittoa. Bakteerit ovat syvällä sisällä, joten ulkopuolelta peseminen on hyödytöntä. Parasta valuttaa ensimmäinen vesi keittämisen jälkeen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten