KotiReseptit1 hyppysellinen suoraan jauhelihaan - leikkeleet maukkaampia kuin anoppini: salainen ainesosa

1 hyppysellinen suoraan jauhelihaan – leikkeleet maukkaampia kuin anoppini: salainen ainesosa

Klassinen leikkeleiden resepti on tuttu lähes jokaiselle emännälle.Moni kuitenkin unohtaa, että suosikkiruokaa voi tehdä paljon monipuolisemmaksi.Kokki Julia Arkhipova kertoi meille salaisesta ainesosasta, jonka ansiosta leikkeleistä tulee paljon maukkaampia.

Ruoka-asiantuntijan mukaan erinomainen lisä leikkeleille voi olla omena.Ja on tärkeää, että sen on oltava hapan.

Ota vain pienikokoinen hedelmä, kuori se kuoresta ja poista ydin.Raasta jäljelle jäävä hedelmäliha raastimella. Heitä lopuksi vain omenalastut suoraan jauhelihan joukkoon.Tämä määrä riittää noin puoleen kiloon lihaa.

Voit käyttää myös punaisia makeita omenoita.Tällöin leikkeleet eivät kuitenkaan saa hapanta makua.

Kuva: mdjaff/ru.freepik.com.

Kuten Arkhipova korosti, epätavallisen komponentin ansiosta leikkeleiden maku muuttuu merkittävästi.Niistä tulee paljon mehevämpiä ja ne saavat ennennäkemättömän pehmeyden.Lisäksi jokaisessa leikkeleessä on epätavallinen hapokkuus.

Myös itse jauheliha muuttuu.Kokki vakuutti minulle, että siitä tulee paljon pehmeämpää.

Aikaisemmin kotiäidille kerrottiin, miten paisutettuja pannukakkuja valmistetaan aamiaiseksi.Riittää, kun muistaa muutaman säännön.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten