KotiSuunnittelu ja sisustusAnastasia Kholoptsevan projekti: taivaansininen ja muita sinisen sävyjä moskovalaisen asunnon sisätiloissa

Anastasia Kholoptsevan projekti: taivaansininen ja muita sinisen sävyjä moskovalaisen asunnon sisätiloissa

Oikeat referenssit ovat olennaisen tärkeitä minkä tahansa projektin onnistumisen kannalta. Olisi ihanteellista, jos ne olisivat lähellä sekä suunnittelijaa että asiakasta: Silloin syntyy synergiaa ja kaikki yksityiskohdat yhdistyvät yhdeksi konseptiksi. Tapahtuma järjestettiin Anastasia Kholoptsevan suunnitteleman asunnon sisätiloissa. Hän ja hänen asiakkaansa, aktiivinen aviopari, saivat inspiraationsa 1960-luvun ja Stalinin aikakauden ikonisista malleista. Tämän seurauksena sisustuksessa käytetyt sinisen eri sävyt yhdistyvät moderniin esineistöön ja luvun puolivälin elementteihin.

  • Sijainti: Moskova
  • Neliö: 59 neliömetriä
  • Kirjoittaja: Anastasia Choloptseva
  • Kuva: Sergei Ananyev
  • Vakaus: Dasha Soboleva

Vaatimattomista neliömetreistä huolimatta asunnon alkuperäinen pohjaratkaisu tyydytti asiakkaita täysin. Toiminnallisten lohkojen rajoja ei tarvinnut muuttaa: Sisätilojen visuaaliseen keventämiseen suunnittelija käytti puhtaasti koristeellisia tekniikoita. Idea perustui siniseen väriin ja muihin sinisen sävyihin. Karmit, jotka kulkivat suuremman tason pitkin kattoa ja pienemmän tason pitkin seinää, tekivät huoneista visuaalisesti korkeampia. Se oli jaettu oleskeluhuoneeseen, ruokasaliin ja keittiöön, vaikka julkinen tila oli suhteellisen pieni. Tässä auttoi sohvasta luopuminen parin nojatuolin sijasta: vapaa-ajan ryhmä ei nyt vaikuttanut ylikuormitetulta. Täällä Margarita Morozovan valomaalaus toi juhlallisuutta: Giulia Novarin keittiön kuparisia yksityiskohtia tukivat ohuet kultaelementit. Läpinäkyvällä alustalla varustettu pyöreä pöytä ja kultainen valaisin olivat osa graafisia ruokailutuoleja. Käytännöllinen keittiökaappi seisoo huoneen takaosassa. Se on varustettu kaikella toiminnallisuudella, jota omistajan tulisi tarvita. Italialaisesta Noir Desir -keraamiikasta valmistettu musta pöytälevy ja esiliina, jossa on marmorijäljitelmä, antavat Zanotta-sohvapöydälle oikean asteen eleganssia. Lisäksi lähes kaikki kaapit on tehty neutraalin valkoisella värillä, lukuun ottamatta ylärivin puisia julkisivuja. Täällä on käytetty ombre-ilmiötä vyöhykejakoon: vaaleansininen valuu yli täyteläisemmän sinisen. Anastasia Kholoptseva kiinnitti erityistä huomiota makuuhuoneisiin. Hän käytti paljon aikaa asiakkaiden kanssa patja- ja huonekalumallien suunnitteluun ja niistä keskustelemiseen. Perhehuoneen päähän ilmestyi sitten patja, jossa oli muodonmuutos. Sen avulla voit nopeasti muuttaa sängyn tuoliksi tai lepotuoliksi. Nainen valmisteli pieneen makuuhuoneeseen suuren sängyn, kapean vaatekaapin ja kodikkaan Nomon-pukeutumispöydän puuteripöydällä. Hänen ilmeensä on tehty paneelilla, jossa on kukkakuvio viilutetussa kehyksessä. Kaksi ainutlaatuista Creaceramics-paneelia nousi keskeiseen asemaan kylpyhuoneen vaalealla posliinitaustalla. Suunnittelua selkeyttivät suihkun ainutlaatuinen laattojen sijoittelu ja sisäänkäyntiä vastapäätä oleva lintukuva.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Miten sinisen eri sävyt toimivat yhdessä modernin esineistön ja luvun puolivälin elementtien kanssa? Onko sininen dominoiva väri koko tilassa vai onko siinä muita hallitsevia elementtejä?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten