KotiReseptit2 in 1: opettelin valitsemaan ja aloin ottaa punaisia kaloja, joissa on...

2 in 1: opettelin valitsemaan ja aloin ottaa punaisia kaloja, joissa on vain kaviaaria – katso muotoa ja väriä

Jos opit valitsemaan punaisen kalan oikein, voit ottaa sitä joka kerta bonuksena kaviaarin muodossa.Nyt on melko realistista löytää tällainen vaaleanpunainen lohi markkinoilta, ja sitten itse suolata herkku. 2 in 1 – aivan hienoa! Kala kaviaarilla on eroja, sinun täytyy vain osata laskea se.

Naaraan paljastaa vartalon sileä ääriviiva ja pieni pää.Hän painaa korkeintaan kaksi kiloa.

Sillä on myös sileä ja suora suu.Jos ylähuulessa on kyttyrä, kyseessä on todennäköisesti uros.

Naaraan voi erottaa suoremmasta suusta, uroksella on usein kyttyrä ylähuulessa.

Kuva: Kuvakaappaus YouTube-kanavalta IvanovichChannel.

Naaraan vatsan alla oleva evä on selvästi kolmion muotoinen.Sen väri on hyvin vaalea, koska kaikki energia kuluu munien kasvattamiseen.Monet ihmiset ohjautuvat juuri värin perusteella.On hyvin todennäköistä, että vaalealla yksilöllä on munia.

Kun olet päättänyt raadon – ymmärrät, että se on varmasti naaras, se on syytä koekuopitella.Jos vatsassa on munia, siellä on hylje.

Aiemmin kerrottiin, miksi vaaleanpunainen lohi on niin halpaa, ja taimenesta joutuu antamaan 1500 ruplaa.Asiantuntijat sanovat, että kyse ei useinkaan ole mausta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten