KotiReseptitResepti upeasti koristeltuun salaattiin, joka on vuoden 2023 symbolin, jäniksen, muotoinen

Resepti upeasti koristeltuun salaattiin, joka on vuoden 2023 symbolin, jäniksen, muotoinen

Kani on tulevan vuoden symboli, karvaisen eläimen siluetti on oltava läsnä talossa, jotta koko vuoden 2023 omistajilla on mukana onnea.YouTube-kanavan ’Anopin reseptit’ kokit tarjoutuivat valmistamaan salaatin kanin muodossa, joka koristaa minkä tahansa uudenvuoden pöydän.

Ainekset: lasi keitettyä riisiä, 200 grammaa kinkkua, 150 grammaa maissisäilykettä, kurkku, 350 grammaa juustoa, neljä munaa, nippu tilliä, sipuli, kolme ruokalusikallista majoneesia, oliiveja koristeluun.

Miten valmistetaan:.

Kinkku, sipuli ja kurkku kuutioidaan hienoksi, tilli pilkotaan, kananmunat raastetaan.Lähetä nämä ainekset salaattikulhoon, lisää keitetty riisi, maissi, suola, pippuri ja majoneesi ja sekoita sitten.Laita seos suurelle tasaiselle lautaselle ja muotoile kanin runko, peitä se juustoraasteella.

Leikkaa kinkusta kukkia ja huivisuikale.Korvat on tehtävä juusto- ja kinkkupaloista (laita tuotteet vain päällekkäin), laita sitten hammastikku ja kiinnitä vartaloon.Silmät tehdään oliiveista, kolmionmuotoinen nenä kinkusta.Salaatin ympärille asetellaan persiljaa.Lisäkoristeita voi tehdä juustosta, kinkusta ja oliiveista.

Kuva: Kuvakaappaus YouTube-kanavalta ’Mother-in-law recipes’.

Aiemmin Alexander Belkovich paljasti lohirullien valmistuksen salaisuuden.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Käsittämättömän herkullinen resepti! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä uuden vuoden herkkua. Kani on todella suloisen näköinen ja varmasti herkullinen vaihtoehto juhlapöytään.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten