KotiReseptitSe on paras lääke, kun elämä ei ole enää miellyttävää ja sairaudet...

Se on paras lääke, kun elämä ei ole enää miellyttävää ja sairaudet alkavat

Venäläisille on kerrottu ’lääkkeestä kaikkiin sairauksiin’.Vain muutama tippa halpaa apteekin tinktuuraa maidon kanssa antaa huikean vaikutuksen.

Propolisilla on hämmästyttäviä ominaisuuksia.Todellinen parantava juoma syntyy, jos sekoitat sen maitoon.Mehiläisliimalla on antiviraalinen ja antibakteerinen vaikutus.

Yksinkertaisten ainesosien seoksella voit hoitaa vilustumista, keuhkosairauksia, lievittää ärtyneisyyttä ja väsymystä.Kotilääke parantaa hyvinvointia ja unta, kirjoittaa julkaisu ’Kubanskie Novosti’.

Saadaksesi erityisen vaikutuksen, sinun täytyy ottaa 20 tippaa propolista, liuottamalla ne 100 ml:aan lämmintä maitoa.Kuuri kestää 10 päivää.Se voidaan toistaa kerran kuukaudessa.

Aiemmin lääkäri Olga Aleksandrova kertoi, mitä on parempi olla juomatta teetä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Miksi propoliksen ja maidon yhdistelmä on niin tehokas sairauksien hoidossa? Onko tutkimuksia, jotka tukevat väitettä sen parantavista ominaisuuksista?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten