KotiReseptitResepti upeaan jouluiseen välipalaan, jossa on vain 4 ainesosaa: 5 minuuttia

Resepti upeaan jouluiseen välipalaan, jossa on vain 4 ainesosaa: 5 minuuttia

Juhlavan juhlapöydän valmistaminen uudenvuodenaattona on yleensä helppoa emännille.Venäläiset valmistavat perinteisiä ruokia ja salaatteja tietäen, että kaikki nauttivat tällaisesta menusta.Joulu ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen.Jos et tiedä, mitä tarjoilla vieraillesi joulupäivänä, kokeile valmistaa ’ruusukkeita’ punaisesta kalasta raejuuston kanssa.

Tämän huippuhyvän alkupalan valmistamiseen tarvitset siis:

 • punaista kevyesti suolattua kalaa.
 • tuoretta jäävuorisalaattia.
 • raejuustoa.
 • Pita.
 • lempivihannekset.
 • Punaisen kalan voi huoletta korvata makkaralla – se on paitsi herkullista, myös halpaa.

  Kuva: Zmievskie | Reseptit / Telegram.

  Valmistelu:

  Taita pitaleipä ensin auki ja leikkaa se noin viiden senttimetrin levyisiksi suikaleiksi.Voitele ne sitten runsaasti tuorejuustolla, johon on sekoitettu suosikkisi tuoreita yrttejä.

  Nyt on enää asetettava punaisen kalan viipaleet, lehti jäävuorisalaattia ja kierrettävä rullaksi.Siinä se, loistava juhlava välipala on valmis.

  Ja voit huoletta korvata punaisen kalan reseptissä ja makkarassa, jos budjetti ei salli.

  Aiemmin paljastettiin helpoin resepti lihalle herneissä.

  Niko Ahlqvist
  Niko Ahlqvist
  Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
  RELATED ARTICLES

  2 KOMMENTIT

  1. Ihastuin tähän reseptiin ensi silmäyksellä! Olen aina tykännyt herkutella punaisella kalalla ja raejuustolla, ja tämä yhdistelmä tuo varmasti juhlavaa tunnelmaa joulupöytään. Aion ehdottomasti kokeilla tätä seuraavissa juhlissa!

  2. Mielestäni tämä resepti näyttää todella herkulliselta ja helppovalmisteiselta! Aion ehdottomasti kokeilla tätä joulupöydässäni tänä vuonna.

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten