KotiPuutarhuriRengaspuutarha: 4 ideaa autonrenkaiden käyttöön puutarhassa

Rengaspuutarha: 4 ideaa autonrenkaiden käyttöön puutarhassa

uovan puutarhurin tontti on helppo tunnistaa taidosta, jolla tavallisimmat esineet muunnetaan toimiviksi sängyiksi. Ja vanhat renkaat ovat kunniallisimman paikan taitavien käsien luokituksessa. Jos mietit autonrenkaiden käyttöä puutarhassa, tässä on muutamia vinkkejä

 

Vanhojen autonrenkaiden käyttö kukkien tai vihannesten kasvattamiseen on järkevää, sillä koko on optimaalinen maaseoksella täyttöön ja helppoon huoltoon. Rajan tilan ansiosta kitkeminen on minimoitu ja sadot ovat suurempia rikkaruohokilpailun puutteen ja lämpimän juuriympäristön vuoksi.

Ainoa asia, joka herättää aina keskustelua, on se, kuinka turvallista on syödä ”rengastuotteita”. Ja tänään ei valitettavasti ole selkeitä johtopäätöksiä siitä, onko tämä käytäntö ympäristöystävällinen vai mahdollisesti vaarallinen.

Rengaspuutarhojen vastustajat väittävät, että renkaat ovat täynnä kemikaaleja ja syöpää aiheuttavia aineita, joten niiden käyttö konttina on todella tyhmää.

Kannattajat vastustavat sitä, että myrkyllisiä aineita vapautuu vain renkaita poltettaessa, eivätkä tällaiset säiliöt ole vaarallisempia (vihannesten laadun vaikutuksen kannalta) ruosteisista metallitynnyreistä, joissa, kuten tiedämme, kasvatetaan tomaatteja. melko turvallisesti tai kuin käsiteltyä puuta, joka sisältää yleensä kuparia ja arseenia.

Sanalla sanoen kuinka monta ihmistä, niin monta mielipidettä. Jos olet epävarma etkä ole valmis liittymään jollekin puolelle, voit yksinkertaisesti rajoittaa itsesi kukkiin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten