KotiKotitalouden niksitÄlä heitä muovipulloja pois: 7 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä muovipulloja pois: 7 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona

Muovipulloja ei tarvitse heittää pois, koska niistä voi olla paljon hyötyä jokapäiväisessä elämässä. Kotiäidin tulee säästää tällaiset pullot ja käyttää niitä erilaisten ongelmien ratkaisemiseen.

 

 

Ensinnäkin pullot sopivat täydellisesti ruoan säilytysastioiksi . Niitä voidaan käyttää jauhojen, sokerin, murojen, pastan, karkkien ja muiden bulkkituotteiden valmistukseen. Samalla sisältö suojataan kosteudelta ja hyönteisiltä. Pullon sisällöstä on kätevä kirjoittaa tussilla.

 

Toiseksi pulloista tulee erinomaisia ​​kukkamaljakoita . Riittää, kun leikkaat yläosan pois ja koristelet pullon akryylimaaleilla tai koristeilla makusi mukaan. Tällaisesta epätavallisesta maljakosta tulee alkuperäinen lisäys sisustukseen.

 

Kolmanneksi muovipulloista voidaan tehdä lintujen syöttölaite . Tätä varten myös pohja leikataan pois ja kanteen kiinnitetään tikku syöttölaitteen sijoittamiseksi ulos. Näin linnut voivat nauttia välipalaa pakkaspäivinä.

 

Neljänneksi pullot ovat hyödyllisiä pienten tavaroiden ja toimistotarvikkeiden säilyttämiseen . Ne ovat käteviä painikkeiden, pyyhekumien, kynien säilyttämiseen – tämä pieni asia löytää aina paikkansa.

 

Viidenneksi, voit käyttää pulloja puutarharuukkuina taimille . Sinun on tehtävä reikiä viemäröintiä varten ja täytettävä ne maaperällä siementen istutusta varten.

 

Kuudenneksi, pullot ovat erinomainen materiaali lasten kanssa askarteluun . He tekevät hauskoja keilailuja, eläinhahmoja ja helistimiä.

 

Ja lopuksi, seitsemänneksi, muovipulloista voidaan tehdä hyödyllisiä järjestäjiä . Esimerkiksi mausteiden, kosmetiikan säilyttämiseen kylpyhuoneessa tai toimistotarvikkeiden säilyttämiseen työpöydällä.

 

Siten kotitalouden muoviastiat voivat olla erittäin hyödyllisiä ja hyödyllisiä monien ongelmien ratkaisemisessa. Tärkeintä on näyttää hieman mielikuvitusta ja luovuutta!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten