KotiKeittiöniksitMunat on helppo kuoria: mitä kokeneet kotiäidit lisäävät veteen ennen keittämistä

Munat on helppo kuoria: mitä kokeneet kotiäidit lisäävät veteen ennen keittämistä

Keitetyt munat ovat yksi yksinkertaisimmista ja herkullisimmista ruoista pöydällämme. Kuitenkin kotiäidit kohtaavat usein ongelman, kun kuori on huonosti erotettu proteiinista, mikä tekee munien kuorimisesta todellisen haasteen. 

 

 

Tähän voi olla monia syitä, ja joidenkin elämänhakkerointien tietäminen auttaa ratkaisemaan tämän ongelman lopullisesti. Katsotaanpa vaihe vaiheelta, millä toimenpiteillä keitettyjen munien kuoriminen on helppoa.

 

Kananmunien keittäminen helppoa kuorimista varten – life hack:

 

VAIHE 1 : Ota munat jääkaapista etukäteen ja anna niiden lämmetä huoneenlämpöiseksi. 

 

VAIHE 2 : Kuumenna vesi, jossa keität munat, huoneenlämpöiseksi.

 

VAIHE 3 : Lisää noin puoli teelusikallista veteen. ruokasooda.

 

VAIHE 4 : Ravista munia kevyesti ja laita ne varovasti veteen. Varmista, että vesi peittää munat kahdella sormella eikä ole liian kuumaa, muuten tuote voi halkeilla äkillisen lämpötilan muutoksen tai nesteen puutteen vuoksi.

 

VAIHE 5 : Aseta pannu liedelle ja keitä munia tarvittavan ajan.

 

Noudattamalla yksinkertaisia ​​suosituksia voit välttää keitettyjen munien kuorimiseen liittyvät ongelmat. Tärkeintä on säilyttää lämpötilaolosuhteet, käyttää ruokasoodaa ja muistaa ravistaa munia kevyesti ennen keittämistä. Sitten kuori erottuu proteiinista helposti ja vaivattomasti, ja munien kypsennysprosessista tulee nautinto. Tarkista ja muista!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten