KotiMielenkiintoinenTämä on mahdollinen toimittaja kotona. Virtsakivistä ei jää jälkiä: muista nämä 3...

Tämä on mahdollinen toimittaja kotona. Virtsakivistä ei jää jälkiä: muista nämä 3 wc-istuimen puhdistusainetta

Niiden torjunta vaatii usein aggressiivisten kemikaalien käyttöä, jotka voivat olla haitallisia terveydelle ja ympäristölle. On kuitenkin olemassa tehokkaita ja turvallisia kansanlääkkeitä, jotka voivat ratkaista tämän ongelman ilman lisäkustannuksia.

 

Ensinnäkin yksi näistä lääkkeistä on sitruunahappo. Käyttääksesi sitä, sinun on otettava koko pussi kiteitä, mutta vähintään 0,1 kilogrammaa, kaada ne kulhoon ja lisää vettä muhkean massan muodostamiseksi. Levitä sitten saatu seos saniteettitavaroiden ongelma-alueille ja älä käytä wc:tä useisiin tunteihin. Poista tämän jälkeen tuote harjalla kevyesti hankaavin liikkein ja huuhtele.

 

Toiseksi pöytäetikka on tehokas lääke. Käyttääksesi sitä, sinun on kasteltava vanulappuja perusteellisesti puhtaalla 9% etikalla ja levitettävä ne keltaisiksi raidoiksi. Poista levyt 3-4 tunnin kuluttua, hiero pinta huolellisesti wc-harjalla tai harjalla ja huuhtele.

 

Kolmanneksi voit käyttää ruokasoodan, etikan ja jodin yhdistelmää. Tätä varten sinun on lämmitettävä lasillinen etikkaa +40 asteeseen, sekoitettava siihen 3 tippaa jodia ja 1 ruokalusikallinen soodaa tasaiseksi. Tuloksena oleva tuote tulee kaataa wc: hen, eikä sitä saa huuhdella 10-12 tunnin ajan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten