KotiKotitalouden niksitKuinka taitavat kotiäidit käyttävät vetyperoksidia kotona ja jokapäiväisessä elämässä: 7 hyödyllistä elämää

Kuinka taitavat kotiäidit käyttävät vetyperoksidia kotona ja jokapäiväisessä elämässä: 7 hyödyllistä elämää

Vetyperoksidi on hämmästyttävä lääke, joka voi olla hyödyllinen meille paitsi haavojen hoidossa, myös jokapäiväisessä elämässä. Tämä on ympäristöystävällinen ja terveellinen tuote, jolla on tehokkaat puhdistavat ja valkaisevat ominaisuudet. Katsotaanpa 7 tapaa käyttää vetyperoksidia kotona.

 

 

Ensinnäkin sitä voidaan lisätä pesun aikana, jotta valkoiset tuotteet saavat täyteläisemmän värin. Vain 1 kuppi tuotetta pesukoneen rummussa vaalentaa liinavaatteitasi huomattavasti.

 

Toiseksi vetyperoksidi on kätevä astianpesusienien desinfiointiin . Sinun on liotettava sieni peroksidin ja veden seoksessa 10 minuuttia – tämän toimenpiteen jälkeen sitä voidaan käyttää uudelleen.

 

Kolmanneksi se on erinomainen työkalu ruosteen poistamiseen työkaluista, leluista ja muista esineistä. Se sekoitetaan hammaskiven ja soodan kanssa tahnaksi ja jätetään pinnalle tunnin ajan.

 

Neljänneksi, peroksidilla voit puhdistaa ja desinfioida puiset leikkuulaudat – käsittele niitä vain 3-prosenttisella liuoksella 10-20 minuuttia, jonka jälkeen puhdistat.

 

Viidenneksi, tämä on ympäristöystävällinen tapa pestä peilit ja lasit ilman raitoja – suihkuta vain laimentamatonta peroksidia ja pyyhi.

 

Kuudenneksi sitä voidaan käyttää myös laattojen puhdistamiseen lialta ja kerrostumilta. Seos ruokasoodaa ja jätetty 5 minuutiksi ennen puhdistusta toimii hyvin.

 

Seitsemänneksi peroksidi mahdollistaa bakteerien ja bakteerien tuhoamisen WC:ssä . Riittää, kun kaada puoli lasillista tuotetta ja anna vaikuttaa 30 minuuttia ennen puhdistusta harjalla.

 

Kuten näet, vetyperoksidi on yleinen apulainen ympäri taloa, sinun on vain ymmärrettävä sen käytön ominaisuudet. Suosittelen pitämään tätä tuotetta lääkekaapissasi hyllyssä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten