KotiMielenkiintoinenÄlä heitä pois saksanpähkinän kuoria: kotiäidit ovat löytäneet niille hyödyllistä käyttöä

Älä heitä pois saksanpähkinän kuoria: kotiäidit ovat löytäneet niille hyödyllistä käyttöä

Kesäasukkaat jakavat saksanpähkinänkuorten kierrätyksen salaisuutensa. He väittävät, etteivät he koskaan heitä tätä materiaalia pois, koska siitä voi olla hyötyä niin monissa asioissa. 

 

 

Ensinnäkin kuoresta voi tulla erinomainen kuivatuskerros kasveille , ja pähkinöiden jäännökset toimivat erinomaisena lannoitteena sisäkukkiin. Puutarhurit ovat vakuuttuneita siitä, että kuoret ovat erityisen kysyttyjä kukkia istutettaessa. He neuvovat vaihtamaan kuoren vedenpoistokerroksen 1-2 vuoden välein sen tehokkuuden säilyttämiseksi. 

 

Toiseksi saksanpähkinän jäännöksiä voidaan käyttää multaa ja samalla luoda esteettisesti miellyttävämpi ulkonäkö kuin tavallisella multaa käyttämällä.

 

Kolmanneksi, edes kuoripoiston käytön jälkeen sitä ei pidä heittää pois. Sen sijaan se voidaan polttaa ja tuhkaa käyttää minkä tahansa puutarhakasvien maaperän lannoittamiseen . Tämä lähestymistapa auttaa puutarhureita paitsi käyttämään resursseja tehokkaasti, myös huolehtimaan kasviensa terveydestä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten