KotiMielenkiintoinenPunainen kala kypsyy upeasti: muista tämä nopea marinointimenetelmä

Punainen kala kypsyy upeasti: muista tämä nopea marinointimenetelmä

Pikkelöity kala on monien herkkusuiden todellinen herkku.Ennen kuin aloitat suolaamisen, sinun on kuitenkin oltava varma raakatuotteen turvallisuudesta ja laadusta.

Tämä pätee erityisesti merikaloihin, kuten rakastettuun punakalaan, joka voi saada loistartunnan.Suojellaksesi itseäsi ja rakkaitasi on tärkeää noudattaa muutamia yksinkertaisia sääntöjä, kun valmistelet suolakalaa.

VAIHE 1 : Kala on puhdistettava perusteellisesti poistamalla sisäosat ja huuhtelemalla se.Tämän jälkeen ruho on laitettava puhtaaseen polyeteenipussiin ja jätettävä pakastimeen 2-3 päiväksi.Tämä vaihe poistaa mahdolliset loiset.

VAIHE 2 : Sulata kala huoneenlämmössä ennen suolaamista.Sen jälkeen kuivaa se paperipyyhkeillä pyyhkimällä sekä ulko- että sisäpuoli.

VAIHE 3 : Vähäsuolaisen punaisen kalan valmistamiseen tarvitaan vain muutama ainesosa: itse kala (noin 0,5 kg), suola (1 rkl), sokeri (1 tl).Suola ja sokeri sekoitetaan keskenään, ja sitten hierotaan saatu seos varovasti kalan päälle yrittäen olla vahingoittamatta sen herkkää rakennetta.

VAIHE 4 : Kaada loput seoksesta peittausastian pohjalle ja aseta kala nahkapuoli ylöspäin.Peitä astia kannella ja laita jääkaappiin 2-4 päiväksi.Kevyesti suolattu punainen kala on valmista 2 päivän kuluttua.

VAIHE 5 : Kun suolausaika on päättynyt, valuta muodostunut suolavesi ja kaada kasviöljyä kalan päälle – tämä pidentää sen säilyvyyttä.

Näitä yksinkertaisia sääntöjä noudattamalla voit nauttia herkullisesta ja turvallisesta vähäsuolaisesta punaisesta kalasta, joka on valmistettu kotona.Hyvää ruokahalua!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Pikkelöity kala on todellinen herkku monille herkkusuiden keskuudessa. Kiitos vinkistä! Täytyy ehdottomasti kokeilla tätä upeaa marinointimenetelmää punaiselle kalalle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten