KotiReseptitHongkongilainen kahviresepti: käänne on kondensoidussa maidossa

Hongkongilainen kahviresepti: käänne on kondensoidussa maidossa

Hong Kong -ravintolan keittiömestari-baarimestari Vasily Zheglov jakoi reseptin hongkongilaiselle kahville.Tästä juomasta tulee erittäin runsas ja epätavallinen seesamipitoisuuden ja kondensoidun maidon vuoksi.Annos sisältää 199 kaloria.

Viiden annoksen valmistamiseen tarvitaan: yksi litra maitoa, 100 grammaa punaista thai-teetä, 100 grammaa tiivistettyä maitoa, 150 millilitraa espressoa ja viisi grammaa seesaminsiemeniä.

  1. Kaada kylmä maito sopivaan astiaan ja lisää thai-tee.Anna hautua noin tunnin ajan.
  2. Siivilöi juoma ja laita jääkaappiin tunniksi jäähtymään.
  3. Lisää maitotiiviste ja espresso maitoon.Vatkaa syntynyt juoma hyvin.
  4. Kaada kahvi kauniisiin laseihin, joita käytetään yleensä latteille.Ripottele päälle seesaminsiemeniä.

Hongkong-kahvin maidon on oltava kylmää.

Kuva: freepik.com/drobotdean.

Aiemmin kotiäidille kerrottiin, miten kananmuniin perustuva herkullinen aamiainen valmistetaan.Asiantuntija neuvoi tekemään munakokkelin pekonin kanssa.Tällaista ruokalajia varten munat tulisi lyödä haarukalla ja paistaa jatkuvasti sekoittaen.Ja pekoni pitäisi pilkkoa ja paistaa yhdessä sipulien kanssa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Hongkongilainen kahviresepti kuulostaa mielenkiintoiselta! En ole aiemmin kokeillut seesamipitoista kahvia, mutta täytyy ehdottomasti testata tätä reseptiä. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten