KotiReseptitDiabetes mellitus taattu: Venäläisiä on varoitettu alkoholittoman oluen valtavasta vaarasta

Diabetes mellitus taattu: Venäläisiä on varoitettu alkoholittoman oluen valtavasta vaarasta

Alkoholittoman oluen liiallinen kulutus voi johtaa vakaviin terveysongelmiin.Moskovan alueen terveysministeriön psykiatri-huumeidenkäyttäjä Vitali Kholdinin mukaan tätä juomaa ei todellakaan voi kutsua ’vaarattomaksi’.

Suurin uhka alkoholitonta olutta juodessa on riski sairastua diabetekseen.Juoma sisältää valtavan määrän helposti sulavia hiilihydraatteja, jotka voivat aiheuttaa verensokerin nousun.Jos henkilö juo usein alkoholitonta olutta, hän kärsii usein ylipainosta, aineenvaihduntahäiriöistä ja jopa tyypin 2 diabeteksesta.

Älä unohda, että juoma sisältää myös alkoholia, joskin minimaalisena annoksena – noin 0,5-1 %.Jos juot useita tölkkejä kerralla, alkoholin pitoisuus elimistössä kasvaa.Tämä vaikuttaa kielteisesti sisäelimiin, Holdin korosti Radio 1:n kanssa käydyssä keskustelussa.

Aiemmin asiantuntijat nimesivät hedelmämehutyypit, joita kannattaa välttää.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Alkoholittoman oluen liiallinen kulutus voi todellakin aiheuttaa vakavia terveysongelmia. On tärkeää tiedostaa juoman vaarat ja välttää sen liikakäyttöä diabeteksen riskin minimoimiseksi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten